ja imam AMD Sempron 2600+
512 DDR 333 MhZ
Ati sapphire 9550
i sve radi normalno na 800x600 medium detalji, ali nekad malo zasteka (nista strasno)
ja imam AMD Sempron 2600+
512 DDR 333 MhZ
Ati sapphire 9550
i sve radi normalno na 800x600 medium detalji, ali nekad malo zasteka (nista strasno)
iPhone 5s 16 GB
i ja isto, samo je meni:Izvorno postao imatic
AMD Sempron 2500+ clockan na 2800+
512 DDR 333MHz
HIS Excentrice 9550 (također ATI)
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
nači može jupiiii još ga malo clockat i još malo memorije i bit će ko sat
Ja samo jedva čekam da me počne naganjati onaj Cross (murjak). Najbolje su mi te jurnjave od murije.
BTW jel se može dalje od 4-tog 'heat level'-a? Ja došo do 4-tog, ganja me i helikopter i svi su agresivni, ali dalje mi se ne puni onaj 'heat level' pokazatelj....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ovisi na kolko si posto igreIzvorno postao whiteboy
ja sam pobijedio petog na blacklisti i onda ti heat level dođe do pet i tek onda te mogu hvatat cross i ovi
btw love te srebrne corvete
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ja sam uspio i 5ti heat level napuniti, ali onda me samo naganjaju bijele corvette,a od Crossa ništa još! "When your heat level gets high enough you'll meet Cross!"Izvorno postao bbbrljo
Tapir rules!
he svi ste oko 2600+ a ja sa ovim starim procesorm (2000+) i 256+128ddr pokušavam igrat,zamislite kak mi je?!? evo danas sam pogodio sa nogom kučište odozgora i problem je šta nije bilo bočne stranice i sve se zvijalo tak da nemogu više stranicu stavit i odma sam zbrisal igricu
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
...ja sam trenutno kod Blacklist No. 12. - Izzy ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja sam na listi osmi. Danas cu igrati sve dok ne dodem do 4-5 mjesta. Igra je zakom. Totalno sam se uzivija.
Mozda stavim i koju sliku od mojih zvjeri. Sva auta koja imam su isto obojana i isto nabrijana.
Ja sam 5 i končano je krenuo heat level iznad nivoa 4![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
skuzio sam da odraz ulica na haubi auta je jako usporen. to je jos jedan -
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
To možeš podesiti u video opcijama (advanced) pod 'car reflection rate' i staviš na max pa će ti se brže mjenjati odraz ali samo ako ti to grafička dopusti...Izvorno postao flOorKilla
![]()
Izvorno postao whiteboy
thanks, nisam uopce skuzio da ima advanced options. stavio sam sve na high sada i dalje ide glatko
i sada je zaista lijepo vidjeti refleksije na autu
Ja sam na listi peti i sada cu se trkati protiv onoga lika sto vozi zelenoga vipera.
Mene policija naganja s 4 plamena i jos ni traga onome Crosu.
Kako vama ide skupljanje onih bodova sto se dobivaju kada bizis policiji. Ja kada imam 4 plamena nikako ne mogu pobici jos sada kada moram skupiti 4000000 tih bodova.
Plamen se može povećati iznad 4tog nivoa tek kad pobjediš 5 na listi. onda te ganjaju corvete, a za crossa još ne znam. a bodove skupljaš tako da se zabijaš u policijska vozila, u civilna vozila, uništavaš stvari po gradu, voziš se off road po golf terenu i slično...Izvorno postao Car
nema to veze s tim kojeg pobjediš na listi.ja čim sam počeo igrat igru samo sam se vozo okolo i naganjala me cajka i došao sam do 4 plamenaIzvorno postao whiteboy
zzop.
da i ja sam to skužio. plameni rastu kako te murija ganja! ma sve u svemu zabavno za nekoliko dana. proći će me za koji dan. jedina igra koja me držala više od tjedan dana je CM/FM i mislim da ta ovisnost nikad neće proći! a MW ću zaboravit za 2 tjedna ko da ga nikad nije ni bilo.![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Bolje čitaj post - rekao sam da ti plamen raste IZNAD 4-tog nivoa tek kad pobjediš 5-tog na listi. I ja sam imao 4-ti nivo vatre jaaako dugo i nikako nije išla više, koliko god ja provocirao policiju, ali nakon što sam pobjedio 5-tog na listi onda je plamen počeo rasti i iznad 4-tog nivoa. Kužiš?Izvorno postao XTTX
Jedno n00bovsko pitanje....kako promjeniti mph u kmh?!?
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
e to i ja znam, ides u options, gameplay pa pod units promjeni iz imperial u metric
evo i ja nabavio MW i mogu reć da mi dosat ugodno radi na srednjim postavkama na ovoj mojoj konfiguraciji koja je u sigu. nije nešto najbolje al meni je dosta.
e sad malo o igri; ja sam došao do 10.-og mjesta i taj heat level mi još uvijek na x1! pa jel bolje da je manji il veći??
igra mi je dobra, neću reć strava jer igrao sam i boljih. posebno mi se sviđaju filmići.
da samo vidite šta sam od golfa napravio, ne sliči na sebe!![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
E sad to ovisi o tebi. S većim heat levelom dobivaš samo to da je murija agresivnija i da je ima više i teže je se rješiti, a to je meni bolje, jer mi je baš gušt ganjat se s njima, puno veći od utrkivanja.Izvorno postao zvijerka
A već ti je objašnjeno kako se smanji heat-level, da bi murija bila manje agresivna (promjena boje, spojlera, auta...).
Nego jel itko od vas čita one natuknice dok se loada neka trka? tamo vam je puno toga objašnjeno, pa tako i heat-level
da, da skužio sam sve, hvala. ja osobno te natuknice ne čitam jer stvarno nemam volje se s tim zamarat. a što se tiče ganjanja s murijom ja mislim da je to najbolje šta je ikad jedan NFS imao. ako to ikad izbace pogriješit će. stvarno AI je na visokoj razini, a što ve više taj plamen diže sve su inteligentniji i bez onih pursuit bustersa nekad mi se čini da bi se mogao cijeli dan(ako ne i dva;-)) hvatat s njima. ma opet kažem, odlična igra, al dobra za ubit dva tjedna, više ne (bar je to, opet kažem, kod mene slučaj)
jel uspio ko intalirat black edition mod, navodno se dobije jos 10 auti novih, pogledajte tu: h**p://www.nfs-planet.de/nfsmw_files.php?lang=eng
ims podosta toga gore...
Never fear I is here!!!
evo ne znam jel to bilo tu već napisano al pošto sam na kompu imao instaliran NFS:U2 pri započinjanju karijere sam dobio dodatnih ja mislim 30000 za kupnju auta. znači odmah sam mogao kupit golfa. lijepo ti napiše nešto ovako: "hvala vam što igrate NFS underground 2 i zato ste dobili bonus od ....."
možda da sam imao i jedinicu instaliranu bi dobio još više al dobro je i ovo![]()
Bookmarks