Znate li da li telefon nokia 8250 moze da se prevede na hrvatskom ili srpskom jeziku,kakve boje maski postoje za taj telefon i koja je njihova cijena???![]()
Znate li da li telefon nokia 8250 moze da se prevede na hrvatskom ili srpskom jeziku,kakve boje maski postoje za taj telefon i koja je njihova cijena???![]()
bozo
Ne razumijem sto mislis kad kazes : dali moze da se prevede? Pretpostavljam da se radi o ubacivanju hr menija !
Ako je to u pitanju, svaka Nokia moze imati hr meni. Iako je model 8250 bio prvenstveno namijenjen za azijsko trziste ne sumnjam da za njega postoji hr ili srpski meni. Najjednostavnije ti je nazvati nekog od kucnih servisera mobitela koji usluge nude u oglasnicima. Jako malo kosta, oko 50kn ili manje.
Sto se tice maski ja nisam vidio dodatne za taj model, samo ona defaultna plava. Ipak raspitaj se po ducanima ili na usenetu, mozda nesto i upecas.
Pozdrav
Nokia je Nokia, ostalo su mobiteli !
Bok bozo i dorodošao na forum!
Ne znam kako u crnoj gori stojite s tim uslugama u oglasniku ali u ovlaštenom servisu bi isto trebali moći napraviti flash na software predviđen za ovo područje (koji ima hr, srpski i slovenski jezik). Ako imaš garanciju trebalo bi biti besplatno a ako si kupio mob na crno mislim da te ne bi trebalo koštati puno više nego preko oglasnika.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
cini mi se da je jsp_m napravio hrv za 8250
It's nice to be important, but it's more important to be nice
sta je to jsp_m????
bozo
"majstor" za Nokia mobitele ovdje na forumu.
kak mu se dalo prevoditi cijeli mobitel?!?!?!?
Nije mobitel, na sreću, velik pa ga je lako preveo.
@bozo: pogledaj u listu članova za jsp_m pa mu pošalji privatnu poruku.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da,zamisli da je prevodio comunicatora
Bookmarks