Ja sam baš jučer gledao šta s tim. Imam preko 20000 bodova a nema se na šta potrošiti. Mobitel mi se baš ne da kupiti jel sam ionak već potisao ugovore na 3-4 godine tak da mi se to ne isplati
imam dosta tih bodova,neki peteroznamenkasti broj, al neznam sta bi snjima tj. kako ih je najbolje iskoristit.
Za novi mobitel mi se cini da nije bas isplativo, oni bi mi prodali mobitel sa bodovima i sa ugovorom na 2 godine za istu ili slicnu cifru po kojoj ja taj isti mob mogu nabavit negdje drugdje...
Zatim, u zamjenu za bodove nude vodafone mobile conncet edge karticu to mi netreba, vip shoping i vip parking takodjer mi ne treba (dobro parking je ok ali 1kn=50 bodova), jedino mozda iskoristivo je 180 besplatnih minuta razgovora (12x15) ili 180 sms (6x30) (72kn=5000 bodova) ali ipak ni to mi se ne cini najbiolje rjesenje, glupo mi je sve te bodove koje sam skupljao vise od 2 godine sada potrosim na par poruka (ja ih mjesecno posaljem oko tisucu)..
stvarno nemogu naci sretno rjesenje za mene
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma ti bodovi ak ne uzimas mob su u konacnici bez veze...ja sam jednom uzeo bio mob na bodove..popsut 480kn...na besplatne minute i poruke nebih trosio bodove..jedno vrijeme sam ih koristio za parkiranje..Izvorno postao cyberphere
pričekaj nekakvu akciju, možda do Božića, ziher da će nekaj bit...
da samo kaj ako ti isteknu mislim 20000 bodova cyber nije
zaradio za samo par mjeseci nego ih već duže "skuplja"
A koliko traju, tj. kada isteknu bodovi?
Bodovi dodijeljeni u tekućoj godini vrijede još naredne dvije kalendarske godine. Na primjer, bodovi koji su sakupljeni do 31.12.2004. godine (odnosno tijekom 2004. godine) mogu se iskoristiti do 31.12.2006. godine.
mobove sen ne isplati, minute i to,, mozda i da,ali posto to sve rascjepaju na mjesece, mozda se ne isplati...
ne znam.. bolje uzmi bilo sta, ako ti je vrijeme da propadnu,naravno..recimo
ja bi ti preporucio minute ili smsove..
uzmes par paketa
2-3 recimo to je oko 15 000 bodova znaci mjesecno imas 90 sms u narednih 6 mj.. ili ista tvar s minutama,
glupo da ti propadne naravno, ali sto se tice ostalog, ti bodovi su sranje jer neam adekvatan nacin da ih se istrosi.
najbolje štediti za popuste
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
ja sam od 1.4. na vipu tarifa 0 i imam ih 2600, dobro mi ide jelda
Btw. vidim da to sad izgleda nepiše na vipnetovoj stranici ali znam da se prije moglo zamjeniti 10000 bodova za skroz zgodan muški ili ženski sat swatch, cdove, dvdove... ma najbolje da nazoveš službu pa ih pitaš što je s tim.
Zadnji uredio jay : 09-09-2005 u 19:47
VIP club je u totalnom kurtzu
telefon uz novu pretplatu je jeftiniji nego sa 10.000 VIP clubbodova.
Evo SE P910
Sony Ericsson P910i
mobilni telefon - 4600.00 kn
uz ugovor na 12 mjeseci - 3321.00 kn uz ugovor na 24 mjeseca - 2891.00 kn
-------------------------------------------------------------------------
Posebne cijene za 10.000 VIP.club bodova!
MOBILNI TELEFON ugovor na 12 mjeseci ugovor na 24 mjeseca
Sony Ericsson P910i 3390.00 kn 2990.00 kn
Novi slogan im može biti.
Budite idiot i sakupljajte VIP club bodove. kasnije nam dajte 10k bodova i imate priliku kupiti telefon po višoj cijeni.
dobar grah daleko se čuje
stvaro...nemres vjerovat. a dobro,sakupljanjem bodovo se nista ne gubi najbolje potrosit to na free sms, minute ili parking
pa je, kad pogledas najbolje na free minute i sms
pitam li se pitam...
posto prelazim na tele2 sada, ukidam vip a stime i vip club. bodove jos nisam potrosio. pitam se sta cu snjima. nemogu nista! free minute i sms otpada jer ih nemam kad iskoristit.
kad bi se bar moglo zamjeniti odredjeni broj bodova za neku stvar ali bez nadoplate. jedino mozda opcija, popust 50kn pri kupovini dodatne opreme (1500 bodova). ali to sto nude mi netreba. osim toga valjda se nemoze vise tih popusta iskoristit na jedan proizvod.
npr da uzimam BT slusalica koja kosta 200kn. mogao bih iskoristit samo jedan taj popust od 50kn a ostalo (150kn) platit iz svog novcanika, jel tako?
Po meni je najbolje te bodove na VMC kartice...iako mi se UMTS kartica čini nedostižnom...A ja sam mislio na nekakav popust na mob i još ako bude neka akcija to uparit zajedno pa kupit neki mob super-povoljno, ako je to moguće.
Inače ovako...po meni na parking je najisplativije, pa SMS-ove pa na shopping (sokovi i to)...
Sad sam na 7300 bodova and counting![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
necu stic potrosit bodove na parking a ionako rjetko kad idem autom u grad pa da bas trebam platit parking...
shoping takojer, necu stic.
vmc kartice? na sta mislis tocno? ona umts kartica isto otpada jer ja automatski snjom moram uzet i neki paket odn pretplatu na to, sta ne? osim toga uopce mi netreba, jedino da je prodam
Bookmarks