Sto mislite o kolicini memorije koja dolazi sa s55-icom, mislim da je pisalo oko 400 kila, to mi je nekako premalo. Ispravite me ako grijesim...
Sto mislite o kolicini memorije koja dolazi sa s55-icom, mislim da je pisalo oko 400 kila, to mi je nekako premalo. Ispravite me ako grijesim...
Meni se čini da sam vidio isti podatak, viki help, i isto mi se čini malo.
Pogotova jos ako ce kamera snimati slike u telefon... Mada mi je to malo vjerojatno ako ima samo 400 kila...
kolko mi se čini s55 ima čitavu megu memorije... vjerojatno neš manje oko 700k kad ga kupiš, al ak obrišeš defaultne pizdarije mislim da je mega
Ma nije ni mega bas nesto, zelim 32 mb minimaln o![]()
Da u pitanju je 1mb flex memorije. Naljepljena java će sigurno oduzeti jedan dobar dio te memorije tako da je piši briši jedini spas...nažalostah..sl45 je što se toga tiče zakon
s55 je zakon mob i kikat če es konkurenciji!istina,šteta što ima samo 256 boja(lijepa je zamisao imati ekran u boji al opet sa 256 je slika mutna!bolje onda sve ili ništa!)zar ne?sam da cijena bude dobra...![]()
Koliko ja znam broj boja nema veze s oštrinom slike , ako sam u krivu ispravite me.
Da imaš pravo šljaka. Nema to veze nego kvaliteta izrade samog ekrana.
a mislio sam da je mutna u usporedbi s 4096bojnim ekranima!dan i noć!a da ne spominjem 65536 boja-jeste vidjeli ekran na t100?sviiiiiiit!![]()
na mutno misliš kao siromašno i jadno? Imam ja svoj digitalni fotoaparat pa ga furam okolo sa upaljenim ekranom....![]()
Čitam danas , konačno , novi Mobil kad tamo jedna izvjesna osoba piše o S 55 i gle piše lijepo 400 kB flex memorije , a par postova gore piše 1 MB flex memorije . I sad ti vjeruj nekome![]()
Ne bi to bilo čudno da se ne radi o istoj osobi koju nećemo imenovati samo ćemo ju , za sada , pogledati ispod oka , tek toliko da zna da mi znamo![]()
Ah.... evo mene na lomači! Ustvari teorija je da će imati do 1mb memorije....ali to u siemensu nisu potvrdili. Bolje napisat 400kb pa krivo nego više pa ga onda neko kupi pa skuži da je prevaren. Bolje da ljudi misle da ima manje pa onda dobro dođe onaj višak. Samo sam htio naći što više informacija.... može piva i čevapi?![]()
![]()
odlikaši sine odlikaši![]()
mora ga koristiti...(vjerojatno ima dvije nokie u dzepu).....
forza ferrari!!!![]()
![]()
Mislim da u odijelu ne smije ništa nositi dok vozi, a kamoli nešto teško i glomazno što svojim oštrim i uglatim bridovima može oštetiti vozača. Sad kad ima s55 sigurno je nabavio i Bluetooth slušalicu!! Bluetooth Bluetooth Bluetooth.....
on bira svoj mobitel isto tako kao sto bira i gume na bolidu i boju odijela....![]()
Čemu zloba ?
Pisalo je da raspolozive memorije ima 400kB ali se moze povecati ako mu se obrisu neke aplikacije i postavke koje koriste istu.U tomeje kvaka!![]()
hvala freak što si riješio dilemu ...hvala ti!Poslao: sms freak
Pisalo je da raspolozive memorije ima 400kB ali se moze povecati ako mu se obrisu neke aplikacije i postavke koje koriste istu.U tomeje kvaka!![]()
![]()
Duguješ mu ćevape , spasil ti je čast.![]()
Može ČEVAPI ZA FREAKA!
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Pravu istinu ćemo vidjeti kada S55 dođe kod nas![]()
Nešto moramo vjerovati ljudima na riječ , oni će se znati pravilno revanšurati![]()
![]()
novost je cijena od 300 eura a cijena kamere 69 eura pa ti misli
to još nije službeno ali se nadam da će postati![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Bookmarks