Kod Nokije sigurno ne izgledaju svi mobiteli isto.Oni imaju mobitele po grupama (fashion,buisness) pa svaka grupa ima drugačiji dizajn.Siemens je tek 5. u svijetu,ako se ne varam a to dovoljno govori.Zar ne?
Kod Nokije sigurno ne izgledaju svi mobiteli isto.Oni imaju mobitele po grupama (fashion,buisness) pa svaka grupa ima drugačiji dizajn.Siemens je tek 5. u svijetu,ako se ne varam a to dovoljno govori.Zar ne?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
a što se držiš toga tko je koji u svijetu... siemens, za razliku od nokie koja je prva u svijetu, se bavi proizvodnjom i drugih uređaja koji se koriste ne samo u telekomunikacijama, već i u drugim djelatnostima, a isto tako i proizvodnjom znanja.... tako da im proizvodnja mobilnih telefona nije primarna i sigurno im nije neki naročit cilj biti 'prvi u svijetu'
Htjeli ili ne , ipak svi koriste Siemens za mobilno komuniciranje.Raspitajte se dame i gospodo čiju opremu koriste naši operatori.Za one koji ne znaju : -Vidi gore!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pa i Nokia proizvodi druge stvari. Siemensu pak svi mobiteli isto zgledaju.Isto do boli. Daj molim te pogle 5 prošlih mobitela koje je Siemens predstavio pa mi reci da su svi drugačiji...
bez obzira bili tebi isti ili ne meni su baš zgodni ![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Klasika je uvijek bila u modi , pa tako i Siemensovi mobiteli nisu neka "moderna izmišljotina dizajna" ali uvijek dobro izgledaju bez obzira na godine starosti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pa i meni ![]()
i sad neka neko kaže da su siemensi ružni!!![]()
Sto je to gore?!?!
Nećeš vjerovati ali to je... TELIT!!!! I dizajnirao ga je neki Giorgetto Giugiaro.Ak je ovo lijep mobitel ja sam Paško patak. ![]()
![]()
![]()
Ak ste žedni informacija samo me pitajte...
""neki đuđaro"" i samo tebe da pitamo
dobar grah daleko se čuje
da da telit sa MMSom! Nemoš vjerovat! Vrhunac talijanskog dizajna kako kažu.... zabranjeno za mlađe od 18 i za one slabijeg srca
![]()
Pusti ti to, uskoro ce svi biti cudni, pogledaj samo aute kak zgledaju danas... I ljudi to puse...
zato uvijek ima iznimaka poput alfe i siemensa :-* 8)
![]()
Daj pusti Alfu.Oni nemaju baš kvalitetne aute.A ni sigurni nisu.Vidio sam na crash testu alfu 147.Sva se razbila
dobro onda honde.... kamo ovo vodi?
Toyota je zakon....
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
Ajmo dosta s offtopic postovima.
Vidjeh danas S55-icu na otvaranju siemensovog novog shop-a, moram priznati da mob puno bolje zgleda nego na slikama. BTW, kamera koja ce se moci zakaciti na njega ce imati ugradjen flash.
uuuuuda sam barem bio na tvom mjestu! Trebao si prošvercati kakav digitalac i okinut koju snimku pa da i mi vidimo
to sa flashom je dobra stvar.
Znači bit će to pravi mobitel ![]()
Ne bum kupil C55 čekam S55 ili ako se pojavi kakva M varijanta.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Dobra ideja al nemoj previše čekat.Ak čekaš najavi se neki novi pa čekaš njega i tak dalje. Što se tiče Honde i Toyote zbilja su loš primjer dobrih auta.Volvo je bolji.To sam jednostavno moro reć ![]()
[quote author=viki2win link=board=siemens;num=1027850348;start=30#43 date=10/04/02 u 17:39:36]uuuuuda sam barem bio na tvom mjestu! Trebao si prošvercati kakav digitalac i okinut koju snimku pa da i mi vidimo
to sa flashom je dobra stvar.
Znači bit će to pravi mobitel[/quote]
Vidis nisam se sjetio, a ne znam i da li bi nam dozvolili. Predlagao sam g. Neredu Kakvom da sacekamo iza presice sa palicom pa udri... "/(%$($#"![]()
![]()
Medjutim on vam koristiti sony ericssona, a znate kakvi su takvi pa sam odustao:
dobro onda cu ja pobrati onog s45 za onoliko kuna![]()
dobar grah daleko se čuje
Joj, ma ne, pa nisam ja tak mislil, pa taj SE je supac i ja bi si najradije jedan samo kaj nemam love ![]()
evo jedne novije slike da nam olakša čekanje ![]()
![]()
Bookmarks