= Citat = Izvorno postao zvijerka
e njihova politika baš ima veze s ovim potopom! većina svjetskih zemalja je potpisala sporazum o smanjenom korištenju sredstava koji uništavaju ozon, naravno potpisali su ga i Ameri ali oni kao najveća sila svijeta ga se naravno nisu ni pridržavali nego su svake godine povećavali količine otrovnog plina koji je uništavao ozon. a šta mislite zašto se ovaj uragan dogodio i zašto se stalno događaju nekakvi vremenski poremećaji nego zbog globalnog zatopljenja! i meni je žao jadnih ljudi koji su poginuli i onih koji su ostali bez svega što su imali, ali nažalost sami su si za to krivi, isto kao što smo i mi krivi što nam je cijelo ljeto pokvarilo loše vrijeme, što su i u nas usred ljeta bile poplave i što se razina mora povećava iz godine u godinu.

svi to shvatimo kad bude prekasno, samo se nadam da se i kod nas neće nešto ovako grozno dogodit jer smo mi za razliku od amera siromašna zemlja!
da, ali nisu samo ameri krivi zbog zagadjenja zraka, stvaranja ozonskih rupa... pogledaj drugdje u svijetu i vidjeces da se i tamo zagadjuje okolis... u hrvatskoj se gradi sve vise tvornica koje isto tako zagadjuju zrak, da ne spominjem automobile koji isto zagadjuju zrak... pa nije samo amerika kriva zbog toga nego smo krivi svi mi....