Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pomoc pri odabiru uredjaja!

Dobar dan svima!
    Lijepo molim pomoc pri odabiru uredjaja koji bi mi koristio bar godinu - dvije i zadovoljio sve techno potrebe u mojoj maloj glavi!
    Razlog zasto trebam pomoc je taj da ni sam neznam sto da uzmem, a nemam ni nedoumica izmedju pojedinih modela, nazalost.
    Htio bih uredjaj koji bi mi dobro sluzio kao mobitel (za razgovaranje, slanje SMS/MMS poruka), ali i rucno racunalo, u ulozi planera i prirucne stvarcice kada treba skinuti mail, otici na brzinu na web i sl...
    Dolaze u obzir svi uredjaji osim T-Comovog MDA Compacta (nije da ga ne volim, naprotiv, impresioniran sam, ali vec ga jedan clan moje obitelji ima pa mu ne zelim kvariti to zadovoljstvo), ali da imaju ako nista drugo, bar priblizne mogucnosti ko isti.
    Sto se tice operativnog sustava, pocinje me lagano privlaciti Linux na Smartphone-ima, ali u krajnjoj liniji, to ne predstavlja nikakav uvijet.
    Takodjer bih htio na njemu imati i Wireless karticu... Koliko sam ja prosurfao, nasao sam samo jedan HPiPAQ koji ima sve prethodno navedene podrske, medjutim, nema bas imresivne preformanse i ima gadnu tipkovnicu ko sam vrag (Mislim da se radilo o HP iPAQ h6340)!
    Svidjaju mi se uredjaji poput HP Jornade, Nokia Communicatora (9210), otprilike tog tipa.

Ispricavam se na poduljem postu, ali vas svejedno molim ako vam pada neki model uredjaja koji zadovoljava bar 50% mojih skromnih (skromnih?! ) prohtjeva, bio bih vam jako zahvalan!
    BTW, zanima me sto mislite o Nokia N-Gage QD?

Vas frend :bunny:
    Zadnji uredio Zeko : 04-09-2005 u 14:02

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    SL45i, SL55, K750
    Operater
    vip.me
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nokia 9500? po mojem misljenju bi mozda bolje odgovarla odvojena kombinacija pda gsm....neki k700 (jeftinjara trenutacno) i neki ppc, sada zavisi koliko bi surfao webom (QVGA ili VGA)

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MDA Compact IV
    Operater
    T-mobile HR
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SE W800? Kamera 2mpx, autofokus, dobar blic, perfektna. I ostale mogućnosti su ok.
    MDA Compact IV

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Pomoc u odabiru: Nokia 6600 vs. Sendo X
    By dekoslav in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 23
    Posljednji post: 02-02-2005, 04:30

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke