kad ti je kartica zaključana sa passwordom nemožeš je očitat na kompu(bar ja nemogu)
Instaliro sam neki program i sve je ok bilo.. Onda sam deinstaliro neki drugi program koji imam vec vise od 3 mj i nastali su problemi..
Nakon restarta, MMC ima pasword, koji nije postavljen
Telefon je izgubio sve svoje postavke, tipa GPRS. MMS it..
MMS porukama se ne moze pristupiti, dakle ko da nema opcije MMSa.
SMSovi su svi pobrkani, kad stigne novi ide na kraj a ne na pocetkak kako je obicajeno.
U kompjuteru MMC kartica se ne moze ocitati...vjerojatno je oštecena..
Da li netko zna, ima neki progam kji moze popraviti karticu od ostecenja da se ne mora bas formatirati,jer imam dobrih slika i filmova.
PS. za mob cu ici u mobis servis da mi stave novi firmware, pa cu to nekako i rjesiti, ali sta cu s karticom?
kad ti je kartica zaključana sa passwordom nemožeš je očitat na kompu(bar ja nemogu)
ali nije mis zakljucana,, mislim nikad nije bila zakljucana. probam s onim programom MMCpsw koji otkriva password al dobijem FAILED.
i kako otkljucati karticu onda?
Zadnji uredio khideg : 03-09-2005 u 18:29
ako imas garanciju na nju, nosi u servu. ako nemas format ti je jedini spas
telefon ce mi popravit novim softverom, a kartica je kupljena u ZG, ima garancija i sve..ali ja sam u OS.
jel itko zna kako se makne taj passowrd..cio sam da nokia 9210i moze citat kartice s passwordom...
telefon rjesen sad imam v 5.0509.0 verziju
ali MMC je corupted...nikakvi formati ne rade nista... sto da radim?
Zaboravi na karticu. Možeš ju slobodno bacit jer ti ni sam Bog ne može pomoć da je vratiš nazad. Ja sam jutros išao kupit novu jer mi se ista stvar dogodila. Sva sreća, redovito radim backup... KARTICA JE CRKLA i gotovo.
A closed mouth gathers no foot.
sto se tebi tocno dogodilo?
brijem da ima jos jedan nacin otkljucavanja mmc kartice. mislim da je pass spremljen na memoriji mobitela C:/system ... pos imenom (nesto)mmc.(nesto) i promjenis nesto u .txt i tam pise pass
ne kartica je riknila,, dobit cu novu jer je pod garancijom.
ako si ziher da je kartica gotova a imaš garanciju=nema problema aliIzvorno postao khideg
jednom prilikom sam (ono što u službama pomoći T i VIP savjetuju kao univerzalni lijek za SIM) učinio zamjenu MMC kartice iz 6600 u drugu i
nakon povratka sve je bilo ok-tu sam se ja prekrižio i zapitao kak sad
najedamput RS MMC više nije oštećena
i radila je do daljnjeg
nemam drugu 7610, ali sma probo na komp i nista, i odno u lokalni servis da oni to vise i nakon 5 dana oni kazu, nema pomoci,,nisu uspjeli da proradi, mislim htio bi da proradi vise nego da dobijem novu, jer su mi tu slike s mora, ko zavrag ih taj dan iso presnimavat na komp i bas u tom trenu mi rikne kartica...
stvarno suosjećam ali mogu ti prenjeti samo taj svoj hepiend o kojem sam pisao a uz najbolju volju drugo neznam -koristim priliku pozdraviti Osijek
tnx..ma nema brige ,vec sam ju poslo na garanciju tak da cemo vidit sta ce reci..
rjeseno danas sve u vezi toga..i zamislite firmware je:
6.0522.0
2.6.06
RH-51
Nokia 7610
ja sam mislio da je 5.0xx najvec ali izgleda da je izasao i 6.0 vec.
malo cackam..glevne novosti vidljive su:
postavke.. telefona:
ODBIJ POZIV SMSOM
Text poruke: Nazvat cu te kasnije! (koji se moze mjenjati) zakon stvar.
Zadnji uredio khideg : 13-10-2005 u 17:27
E, to je stvarno korisna funkcija.
Bookmarks