znam kako se uploadaju java igre u mpx200,kaj nije isto kao u mpx220?
zna li netko kako se uploadaju java igre u mpx220?
znam kako se uploadaju java igre u mpx200,kaj nije isto kao u mpx220?
nisam probao s onim programima od 200-tke jer 220 ima integrirani java manager u softveru, znaci direktna podrska za javu kao na ostalim telefonima. uspio sam skinuti s wapa i instalirao mi ju je u java manager ali ju nemogu pokrenuti. Probao i bluethootom ali se file samo iskopira u mob i nemogu nis s nijme, ono sto mene zanima je upload sa kompa u mob.
postavio sam upit i na howard forumu ali izgleda da ni tamo nitko ne zna ili ih to nezanima, ostao sam zbunjen da nitko na tom forumu nije jos nista odgovorio.
Java program staviš u direktorij connmgr,onda ce ti tamo sve raditi,tamo sve prebacis i igre i program.U tome je fora
Irena, navedi molim te neke naslove Java-igrica koje ti rade na mpx200.
Još uvek se dvoumim da li da kupujem taj mob. Thnx
Ako se zbog jave odlucujes za Smartphone, uzmi slobodno Siemens C55, ja ti ga kao bivsi vlasnik preporucujem, Java odlicno radi, doduse crno bela, ali ti i nisi naveo da ti je potreban kolor ekran, kao ni sve ostale blagodeti Smartphona. Ja ni ne koristim javu, i u potpunosti sam zadovoljan igrama. Cak mislim da su jace nego one pisane u javi.Izvorno postao phnikola
Izvorno postao phnikola
Hay,evo mene!Ja ti nisam dugo dugo instalirala java igrice.Prije sam imala nekoliko java igrica,dosta ih je radilo,ja se sjećam samo jedne igre,Pang,a za ostalo se ne mogu sjetiti.Rade java igre,i sega igre,ja ih imam 500mb na jednom cd-u,i rade odlično.I ostalo sve radi.
Bookmarks