nije stvar u tome da se ne bih mogla skužiti firefox, ali mi se ne da...zapravo ne vidim ni preveliku korist.Izvorno postao Thunderhead
čini li se meni ili me već drugi put nazivaš nevjernicom?Izvorno postao V3rt!g(o)
![]()
INFIDEL!!!Izvorno postao nijala
burn 'em!!!
j/k
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
nije stvar u tome da se ne bih mogla skužiti firefox, ali mi se ne da...zapravo ne vidim ni preveliku korist.Izvorno postao Thunderhead
čini li se meni ili me već drugi put nazivaš nevjernicom?Izvorno postao V3rt!g(o)
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Izvorno postao nijala
probaj pa ćeš vidjet ogromnu korist![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
imam instaliran i Firefox i Operu. Firefox koristim zbog DownThemAll ekstenzije koja 10x olakšava skidanje nečega s sitea (npr na Folkoteci označim cijeli album i samo pričekam par min). Operu koristim za ovak surfanje i forume zato kaj ima glasovno upravljanje (preje*ena stvar
). No way da se ikad više vratim na ono smeće od IE-a,osim ako ne naprave neki pomak u kvaliteti od par svjetlosnih godina...
imam instaliranu mozillu i IE , a koristim samo mozilu
mozilla definitvno no prije sam imo operu dok mi nije nesp ocela srat![]()
Operu, vec par godina. Jednostavna, brza, i "all-in-one".
Firefox koristim ponekad takodje, kada hocu brze startanje i slicno (posto kod Opere najcesce nastavljam sesije, pa da ne otvaram sve).
Ne kontam zasto neko i dalje koristi IE.![]()
|Think again.|
Mozilla Firefox 4ever
po meni je najbolji firefox, prije sam imao crazy browser ali u usporedbi ta dva browsera firefox otvara brze stranice
firefox je majka....opera jede memoriju a firefox je i stabilan i brz i sve..
super browser..
Vec par dana Operu 9.20, a na novom kompu Firefox nisam niti instalirao. A Operu sam modao do neprepoznatljivosti.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
sviđa mi se speed dial![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Vec radim na tome da podrzi 12 stranica![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
par mjeseci sam na Operi, nemam nikakvih primjedbi. firefox mi je isto ok, a IE=magnet za šit.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Opera rulZzZZ... moj glas za operu
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
Opera i Mozilla, iako Operu samo koristim kad mi nekad neće Mozilla da radi...
Mozilla zakon...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
IE i FF.
Firefox koristim za sve, a IE samo za plaćanje računa.
Ne mogu to namjestiti na FF- u.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
probala i chrome, i operu, al ff je ff. ie ne dozivljavam ma ni ne sjecam se otkad.
gorgy, sto ne mozes namjestiti? o kakvim se racunima radi, jer meni sa ezabom funkcionira bez problema.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
pošto je ova tema postala aktualna, evo ja koristim isključivo FF prije sam IE
HC4L
Safari 3.1...
www.gadgethive.com
Mozzila Firefox trojčica.... vjerna, još ni jedan crash... IE = Idiotski Explorer
Bookmarks