nije stvar u tome da se ne bih mogla skužiti firefox, ali mi se ne da...zapravo ne vidim ni preveliku korist.Izvorno postao Thunderhead
čini li se meni ili me već drugi put nazivaš nevjernicom?Izvorno postao V3rt!g(o)
![]()
nije stvar u tome da se ne bih mogla skužiti firefox, ali mi se ne da...zapravo ne vidim ni preveliku korist.Izvorno postao Thunderhead
čini li se meni ili me već drugi put nazivaš nevjernicom?Izvorno postao V3rt!g(o)
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Izvorno postao nijala
probaj pa ćeš vidjet ogromnu korist![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
imam instaliran i Firefox i Operu. Firefox koristim zbog DownThemAll ekstenzije koja 10x olakšava skidanje nečega s sitea (npr na Folkoteci označim cijeli album i samo pričekam par min). Operu koristim za ovak surfanje i forume zato kaj ima glasovno upravljanje (preje*ena stvar
). No way da se ikad više vratim na ono smeće od IE-a,osim ako ne naprave neki pomak u kvaliteti od par svjetlosnih godina...
imam instaliranu mozillu i IE , a koristim samo mozilu
mozilla definitvno no prije sam imo operu dok mi nije nesp ocela srat![]()
Operu, vec par godina. Jednostavna, brza, i "all-in-one".
Firefox koristim ponekad takodje, kada hocu brze startanje i slicno (posto kod Opere najcesce nastavljam sesije, pa da ne otvaram sve).
Ne kontam zasto neko i dalje koristi IE.![]()
|Think again.|
Bookmarks