Firefox. Bolji mi od opere iz jednostavnog razloga: Exenzije, da opera dobij podršku za extenzije i ovakav izbor eksenzija, probao bih i nju.
Firefox. Bolji mi od opere iz jednostavnog razloga: Exenzije, da opera dobij podršku za extenzije i ovakav izbor eksenzija, probao bih i nju.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Opera nema ekstenzije jer je vecina toga vec integrirana unutra. Ostale stvari su samo zgodne sitnice...
Koristim Operu i FX jedino kad moram.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
IE...ne zato što mislim da je najbolji, već zato što sam lijena isprobavati nove browsere.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
pa nije firefox molekularna biologija....mislim stvarnoIzvorno postao nijala
![]()
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
nije stvar u tome da se ne bih mogla skužiti firefox, ali mi se ne da...zapravo ne vidim ni preveliku korist.Izvorno postao Thunderhead
čini li se meni ili me već drugi put nazivaš nevjernicom?Izvorno postao V3rt!g(o)
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Izvorno postao nijala
probaj pa ćeš vidjet ogromnu korist![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
imam instaliran i Firefox i Operu. Firefox koristim zbog DownThemAll ekstenzije koja 10x olakšava skidanje nečega s sitea (npr na Folkoteci označim cijeli album i samo pričekam par min). Operu koristim za ovak surfanje i forume zato kaj ima glasovno upravljanje (preje*ena stvar
). No way da se ikad više vratim na ono smeće od IE-a,osim ako ne naprave neki pomak u kvaliteti od par svjetlosnih godina...
Vec par dana Operu 9.20, a na novom kompu Firefox nisam niti instalirao. A Operu sam modao do neprepoznatljivosti.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
INFIDEL!!!Izvorno postao nijala
burn 'em!!!
j/k
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks