Opera 9 Rocks!![]()
samo firefox, odlično prikazuje stranice, brzo radi... brzo gif vrti ne šteka flash kada idem po linkovima itd... upravo zbog toga koristim FF i prezadovoljan sam... i kako gog veli retardi iz microsofta previše kompliciraju...
Seriously?
Opera 9 Rocks!![]()
firefox zakon je
A prije sam operu, pa nisam bio toliko zadovoljan
opera 8.54
I`m gona hang out with my wang out , and I`m gonna rock out with my cock out!
Why is the rum gone?
The sms zone
Opera 9 beta, zakon, najbrža.
Opera 9, samo je još ponekad malo nestabilna, ali vide se pomaci iz builda u build. Trenutno je u fazi beta2 (novi buildovi su svaki petak na my.opera.com/desktopteam/ )
Ja koristim firefox 1.5.0.4. i operu 9 beta
FireFox!!!
Nesto mi se cini da je imao nekih problema s verzijom 1.5.0.3, nesto mi je kao sporo radio, al sad sam na 1.5.0.4. i sad je sve ok.
Definitivno mi je sjeo firefox i ne mislim ga tak skoro mijenjat, naravno js uvijek koristim i IE, za neke stranice, al to je nekih sve skupa 1%
BTW bilo je jednom na t-com portalu nekih uputa kak si tweekat firefox da jos bolje radi, to sam isprobo i bilo je stvarno super, samo kaj kad sam pregazio komp to mi je nestalo zajedno s uputama, ima li tko to mozebitno?![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
zbog nikakve podrške active X-u u FF, često koristim IE...
a FF je zasad baza
Opera rula!![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
ja inace na kompu imam operu,FF,IE i crazy browser...a najvise koristim operu (u 99,9% slucajeva)...odlicna mi je i ne mislim ju skoro mijenjati![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ja eto koristim Operu 9.02 i tu i tamo Firefox 2.0.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
FireFox i Opera 9.10!!![]()
Od kada sam cuo za ime firefox browser.
Od tada sam na njemu i sve je super nikad problema nikad vise IE.
Opera rula, mada me ugodno iznenadio i novi IE...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
firefox... jednostavno najbolji
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Opera... neznam zašto, ali mi je ful OK... bolja mi je od IE i FireFoxa...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
opera....... a i FF isto
![]()
Firefox v2.0... Absolute perfection...![]()
Ne znam, nikako nisam imao sreće ni sa Operom ni sa IE shellovima, a IE7 me također nije nešto oduševio tako da Firefox i dalje rulla... U Operi me uvijek neka sitnica razočarala iako mi se sviđa Opera donekle, ali Firefox mi sve ispunjava savršeno pa čemu tražiti nešto drugo...![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
IE ....![]()
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Firefox. Bolji mi od opere iz jednostavnog razloga: Exenzije, da opera dobij podršku za extenzije i ovakav izbor eksenzija, probao bih i nju.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Opera nema ekstenzije jer je vecina toga vec integrirana unutra. Ostale stvari su samo zgodne sitnice...
Koristim Operu i FX jedino kad moram.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
sori al......LMAO!Izvorno postao vatrogasac1
Prije bi bilo IE![]()
IE zakon,LOLČINA!
e fala ti vatrogasac,uljepšo si mi dan,odo krepat od smijeha.....Firefox i Opera FTW!!!!!
Edit: sad me i nijala nasmijala..dobit ću infarkt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
IE...ne zato što mislim da je najbolji, već zato što sam lijena isprobavati nove browsere.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
pa nije firefox molekularna biologija....mislim stvarnoIzvorno postao nijala
![]()
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Bookmarks