Ja još nikada nisam ostao bez mobitela, ostaju oni koji ne čuvaju svoje stvari. Kao prvo mobitel se na javnim mjestima ne ostavlja na pultovima stolovima bla bla, mobitel se nosi u đepu hlača s prednje strane (nikada sa stražnje jer će te sjesti na njega) Nikada ne nosite vezice na mobitelu jer sam primjetio da ljudi ostave vezicu vani (izvan džepa) da visi i tako su najlakša meta, lopov samo povuče vezicu i ima vaš mobitel... pogotovo ako je mobitel u jakni pa vlasnik mobitela ne osjeti kada netko izvuče mobitel. Moj prijatelj je tako izgubio svoj aparat, veli da se sjeća da se netko sudario s njim u hodu i upravo u taj čas je kradljivac jednostavno primio vezicu i izvukao mobitel iz džepa jakne... Pazite na svoj mobitel nisu baš jeftini!!!Još nešto ne stavljajte mobitel u jaknu jer će te najvjerojatnije jaknu skinuti i bez razmišljanja je negdje okačiti... Stoga mobitel uvijek u hlačama ili oko vrata!

Još nešto ne stavljajte mobitel u jaknu jer će te najvjerojatnije jaknu skinuti i bez razmišljanja je negdje okačiti... Stoga mobitel uvijek u hlačama ili oko vrata!
Odgovori uz citat
Bookmarks