Izvorno postao KaKaV NeReD
ti si vjerojatno murjak, ili fakat imas e1000 i 9500, i ako nađes mob vrijedan 1000kn bilo bi ti tesko sagnut se po njega, i prodat ga, jel ti pare ne trebaju..![]()
hehe.. svi ste sjajni i bajni..onak setas rivom, i tup naletis na novi 8800, lud mob neda se unistit, tako da je kao u kutiji, sagnes se, a ono uistinu pravi..pogledas meni, ono na njemackom, ali kako tako uz neciju pomoc pronađeš vlasnika i saljes vlakom u berlin sutra... jeb** se cijeli dan ali na kraju uspijes vratit mob i nastavis sretan sa svojom recimo 8210.. brijete svi, sutradan bi ga otiso dekodirat..i stavio svoju karticu i hvalio se svima na novom mobu..dok vlasnik se vjerojatno ni bi ni vracao, ne vidim smisla kupovat mob vrijedan 7000kn ako ne mozes kupit jos 10takvih.. a onaj koji pati i daje sve za novi mob koj ce za 6mj bit kanta i nije bas bistar... za par godina ce i kod nas bilo koj mob bit za kn uz odabir određene mreze...
no cinjenica je da vjerojatno nikad necu naletit na izgubljeni 8800..
ja sam isto vratio nađen novcanik jednom jer tu su sve iskaznice i vazne stvari i kakav sam odg dobio : "htio si mi ukrast novcanik" ono mislim si..
ali iskreno ko bi od vas da nađe na trgu novčanicu od 1000kn viknuo jel netkom ispalo mozda..ja bi se prvi javio![]()
sad da se vratim na temu s krađom.. jel ikog policija pitala za serijski broj, prica se da se tako nekako moze nac mob preko signala(ili to samo vrijedi za mob kupljene u ducanu?),ili samo preko kartice(a to je mala sansa da ce netko koristit nasu karticu)...ili nesto drugo? sumnjam da se policiji da zaj*** s tim ali, mislim barem sam procitao da se preko signala moze naci mobitel..sad koliko je to istina, zna li netko nesto vise??![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks