Evo što je se dogodilo jednom rodjaku od mog prijatelja, dosao mu drogeras i iglom mu prijetio da ce ga ubosti i ovaj mu dadne Sony Ericsson t630.
E vidite sad ovo, mojoj frendici se dogodi ista situacija, i ona nekom momku, neznam jel bio narkić i jel imao iglu, uglavnom joj je prijetio i bio je užasno očajan, ona mu je rekla da se mobitel može pratiti preko satelita i da ce ga brzo policija scepati, ne znam jel ovo 100% istina, al samo znam da ona jos uvjek ima svoj mob (CX65). A ako se zaista dogodilo dobra je fora. A što se tiče milicajaca, oli ti ga policije, to ti je isto kao da kažeš nastavnici "nastavnice narkic mi klepio mob". Ako si iz malo bogatije obitelji nece ti ga pronaci jer kontaju "ma ima novca kupit ce novi odmah sutra", a kad si prosječan boli ih muški spolni organ da li ćete dobiti mob nazad. Barem je tako u BIH. Meni frend kaze blokiraj mob phonecodeom i nece njemu nista vrijediti, ako te neki levat pljačka to je OK, al ako ti naleti budala uzet će ga bilo kakvog. Tako da Vam preostaje samo da čuvate mob blizu spolnog organa (u džepu) i da svako malo provjeravate je li mob još u džepu.
Ah što sam napišo ovo gore, više me ruke zabolile, malo sam filozofirao, ali nemojte mi se baš puno smijati....

Odgovori uz citat
Bookmarks