Dobro dodje kod kupnje novog komp. a bogme i kod starog; naime meni moj komp crpi 342 W a imam napajanje od 300 W - znaci moram podhitno kupiti novo napajanje....hm..hm...
http://www.jscustompcs.com/power_supply/
Dobro dodje kod kupnje novog komp. a bogme i kod starog; naime meni moj komp crpi 342 W a imam napajanje od 300 W - znaci moram podhitno kupiti novo napajanje....hm..hm...
http://www.jscustompcs.com/power_supply/
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
310, aimam 330![]()
246W, a imam 300 w. Još nešto mogu nagurat![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
261W, a imam 230W
Kasnije ću maknuti drugi disk i DVD koje ionako ne koristim. Onda će biti 211W![]()
333, a imam 500...
mada ne piše jel to prividna ili radna snaga.
Ako je mjerna jedinica W onda je radna (prividna bi bila kod mjerne jedinice VA, valjda)
Ak se dobro sjećam prividna bi trebala biti VA, daIzvorno postao Dark
![]()
nego, 270, a 400 imam
Flex: SE7495AXXH1082
Flash: TRIPLETS_G_0B.09.75R
trebam 209 a imam 300![]()
253, a imam 480![]()
Kaze 356W, a imam 400W. Dakle za sada dosta!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
190 a imam 300
Šalim se 252 a imam 300
Traži 252W a imam "300W" na kojem piše 180W![]()
Šta dalje???
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
....258W a imam 400...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Izgleda da sam ja najbolji potrosac, bar sto se HEP-a tice...![]()
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
310 w ali znam da je glupo pitanje(neznam baš hardverski dio računala) kako se vidi koliko napajanje sad imam???![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
trebalo bi ti pisati na napajanju u kompu, otvori kuciste, pogledaj izvana u koju kutiju ti ulazi kabel od struje i na njoj bi trebalo s neke strane pisati![]()
ali ovo je napajanje kad bi sve radilo a to je teško
meni 320 a imam 400![]()
iPhone 5s 16 GB
meni crpi komp 309w a imam napjanje od 500w.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
ja valjda imam od 300W, ali mi iza piše 230, stavljeno je na to..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
...meni je prije tjedan dana riknulo napajanje pa sam kupio novo - i opet od 400W...
samo da nisi kupio neki jeftini šrot, na napajanju se ne štedi. Pitanje je uopće koliko je to STVARNE snage.Izvorno postao Eminem
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...a čuj, valjda nije... što se tiče samog napajanja, nek radi godinu dana kolika je garancija i bit ću zadovoljan... samo neka ne ode proc ili matična - zato neću izazivat vraga...Izvorno postao whiteboy
meni je bivsi codegenac od 300w smrdo grafu i ona krepala.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Bookmarks