Ne(s'gfs10sefsdfg)Izvorno postao sfreak
Da li neko zna kako i da li postoji software za unlock SEk700i pomocu onih kodova kao za nokiu, i gdje bi se moglo naci?
Ne(s'gfs10sefsdfg)Izvorno postao sfreak
O ovome je bilo vec govora na forumu. Potrazi malo.
Ukratko, ne. SE ima puno jacu zastitu od Nokije, pa ga ne mozes odlockati nekim generatorom koda.
Zadnji uredio ravilov : 03-09-2005 u 05:21
ne ali javi se meni. ako si blizu.Izvorno postao sfreak
možeš i meni, ako si bliže (ZG)..
detalji na PM
dali bi me neko uputio kako otključati k700i, šta sve treba, ima li neki tutorijal, pošto nisam ni blizu zga a kamo li osjeka!?
hvala
nema vece face od Isusa
Otidji u VIP na Rivu i oni ti ga otkljucaju ako si ga kupio od njih![]()
Jel mozda znas jel to funkcionira i u drugim VIP-ovima?
Ili su tamo kod vas posebno susretljivi?![]()
Koliko je otključavanje u Vip-u?Preko 400 kn ako se dobro sjećam.![]()
ja dolzim u pulu u 3 ili 4 mj.Izvorno postao Vido
Mislim da je i nesto manje..ali ako ti ga oni otkljucaju ostaje ti vrijediti garancijaIzvorno postao Bumbislav
100 kn je u vipu i dalje vrijedi garancija, lik je pricao o nekom broju, odnosno zadnje dvije znamenke tog broja, po kojima u vipu utvrdjuju jel prckano po softwareu. Istina ili ne, neznam
Izvorno postao RAUL
da, dobiješ papir da su ti oni radili...
ja recimo kome otključam mogu i zaključat po potrebi, mada znam iz iskustva da taj detalj ne provjeravaju na servisu, ali to je druga priča...
Znam da su morali nekog kontaktirati mailom da im posalje neki kod.A da li provjeravaju u servisu u to ne bih ulazio jer stvano ne znam
točno, traže kod od proizvođača, tj. od onog tko ga je kodirao...Izvorno postao RAUL
da SE se moze i zakljucati ako je potrebno
mogu se svi mobiteli...s pravom opremomIzvorno postao khideg
ali kupio sam ga u t-mobilu, dali to isto rade i tamo? vip ne konzumiram....Izvorno postao RAUL
nema vece face od Isusa
imam ja pitanje jel mogu s ovim programom otključati neki sonyericsson na sve mreže s kabelom
slika
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Mislim da ne ali ti rade na Kastanjeru...cijena od 50 do 100 KunaIzvorno postao Vido
Idi u Chipoteku na kaštanjeru ili na giardine koliko vidim si iz pule i dođe te do150kn oni ti sve rješe i maknu od t-mobila ona sranja.Chipoteku=iznad škole kaštanjrer
Bookmarks