napokon nešto i o forumu![]()
Evo izasao je novi Mobil Media
http://mobil.hr/magazin/67/
Puno zanimljivih tema, gog je bacao M75, imamo fashion laptope, bizarnu dodatnu opremu za mobitele i cak 15 testova novih telefona...koliko se isplati novi operater fiksne itd..
Eto, reakcije, pljuvacke, pohvala - ovjde
oh i cini se da niste uspjeli oboriti rekord istovremene posjete na forumu![]()
Zadnji uredio jsp_m : 01-09-2005 u 08:44 Razlog: coz i wanted to
napokon nešto i o forumu![]()
...konačno, sad ću čak postat i slavan...
...iskreno, iznenadio sam se kad sam vidio onaj dio o forumu, konačno da je šef dopustio malo mjesta i za naše boravište...
...a sam Mobil, lijepo napravljen i puno testova - zaslužuje pohvalu i ocjenu 5...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Još ga nemam
Moji komentari sutra.
Uvijek zaboravim pohvaliti grafički prijelom i dizajn cijelog časopisa. Svaka čast.
Je, Stipe je teza legenda![]()
I ja sam opal na rit kad sam videl o Forumu... Navodno je to trebalo u ljetnom broju izaći, al' eto, bolje ikad nego nikad![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
...bome ti je slučajno ispao onaj M75, a ni W800 nije loše prošao... ma šalim se...Izvorno postao gog
...svaka čast na recenzijama, lijepo su napisane i sve je rečeno što se u biti treba i znati o mobu...
meni je najbolji izbor one ženske koja je na naslovnici. Tražim njen broj telefona jer planiram otvoriti poduzeće s tekstilom ( pa ono plantaže pamuka i tako to).
pa di su lljudima bile oči i mozak kad su ju birali. nemogu vjerovat?
dobar grah daleko se čuje
Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
![]()
Meni su na prošlom broju počele ispadat stranice....Jel to normalno..?
Mislim da bi ga mogao početi češće kupovati..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Svaka čast a tek sam se odvalio kad sam vidio da ste stavili ono o obaranju rekorda...ja stavio temu iz zafrkancije kad ono u Mobilu
"...cafe.mobil.hr,u nedljelju 28.kolovoza........."Nije ih cafe.mobil ništ zvao neg pozvao neg ja; )
BTW,moj prvi Mobil nakon godinu i nešto...mogu reć da je napredovao i to dosta...![]()
Ja bi samo dodao na dio texta iz "Mobiteli za 1 kn?" citiram: ...S obzirom da hrvatski građani ne troše baš previše na telefoniranje to je jedini razlog zašto u Hravtskoj nije zaživjela praksa sa zapada - mobiteli za 1 kn.
Ja kažem da je jedini razlog za nepreviše trošenja na telefoniranje - SAME CIJENE TELEFONIRANJA KOJE SE NISU MIJENJALE VEĆ 5 GODINA(klasični primjer: unutar mreže 1.22/min).Samo ZATO ni neće zaživjet takva praksa.
Čudi me kako to nije nitko primjetio.
Te dvije tvrdje nisu u kontradkciji...
tekst: a --> b
tvoj dodatak: a <-- c
Sto ne znaci nuzno da je jedno od tog dvoje netocno, vec da se nadopunjujec-->a-->b
Sve smo shvatili. Evo, baš pišem dizertaciju na tu temu.![]()
Evo ovo je prvi broj, otkad ih dobivam, da su mi stranice poispadale. Sve, jedna po jedna, su se odvojile i ispale. Ko da šalatu imam pod rukom.
Valjda je nešto pobjeglo kod ljepljenja, ili tako nešto![]()
To je do tiskare čini mi se... ne znam, morao bih danas otić po svoj primjerak...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nadam se da je to bio samo bug... Sutra ćemo vidjeti, ovaj put mi se više sviđaju izabrane teme![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Meni je u ljetnom broju ispalo cca 20 stranica... Samo lagano - jedna po jedna(meni nije problem, ali neka se zna)
Forumaš godine :)
meni nije ispala niti jedna![]()
![]()
Meni je samo jednom pred oko 3-4 mjeseca ispadalo.
btw. Opet jedan dobar broj![]()
Kod mene svaki put sve 5. Samo što kad mi svaki broj dođe doma naslovljen na Maria (BTW, ja sam Marko), nitko ne dira tu poštu par dana. I tako svaki mjesec! Nikako da naučim...![]()
meni ispadne samo u sredini.![]()
...isto - nikad ništa, a valjda i neće...Izvorno postao coma_zgb
kaj ni ti ne kupujes mobil![]()
Bookmarks