dobro stvar, ali ne znam ..
ja nemam ni SP2
samo SP1, SP2 mi tolko uspori sustav da to nije za ljude. pokretanje mi je oko 10ak sekuundi sporije, uzas...
Zadnji uredio sms freak : 01-09-2005 u 00:18
dobro stvar, ali ne znam ..
ja nemam ni SP2
samo SP1, SP2 mi tolko uspori sustav da to nije za ljude. pokretanje mi je oko 10ak sekuundi sporije, uzas...
Bumo vidili taj SP3
ja isto nemam sp2 jer mi je zadavao vise problema nego sto je bio od koristi, pogotovo sa directX-om
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
uh o tome da i ne govorim...
khideg ja ti umjesto SP2 preporučujem Autopatcher XP.Skineš zadnju verziju(155.56MB) ili ako koristiš modem na zadnjem pc chip DVDu ga ima pa posudiš od nekoga i instaliraj ga.Meni radi savršeno.
Zadnji uredio sms freak : 01-09-2005 u 00:58
Sto radi to cudo? treba li origigi win da bi radio?Izvorno postao sms freak
ja imam origigi WIN.
imam sve PC novine i DVDove
to besplatno? a po cem je on bolji od SP2
Najsigurniji nacin (isprobano na vise racunala) je instalacija windowsa xp koji u sebi vec imaju sp2 (i to ne beta verziju, jer bi inace mogli imati probleme sa directx-om kao vandal, been there, done that...), sve radi tip-top...
gdje da nabavitm takav XP.-
A u pravilu si ga i sam složiš, doma. Treba ti WinXP instalacioni CD, treba ti SP2 i pržilica. I onda proguglaš za "slipstream" i točno ti veli kak to odradiš. U pravilu se kopira instalacioni CD na hard disk, raspakira se SP2, kopira se na određeno mjesto, i onda se sve to skupa preprži nazad na novi CD.
Pretty simple, actually.
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
excellant...
a kako moze onda bit takav WIN bolje kad je to prakticki ista stvar ko sam sam iinstaliro SP2?
Izvorno postao gog
istina potpisujem,i ja sam imao problema dok nisam instalirao xp sa sp2
Tko to znaIzvorno postao khideg
Mozda zato sto se ne instalirava prvo sp1, pa nadograduje sa sp2, vec odmah instaliras sve sp2, ne znam kako bih drukcije objasnio... Ali kao sto vidis nisam jedini kojem takva kombinacija radi odlicno...
BTW, da se ne mucis skini si program nlite, pogledaj ovdje -> http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=172419&postcount=4
program je mali, mislim ispod megabajta...
Ma baca s jedne stranice na drugu neda mi se trazit jel moze direkt link.
use the google-> http://www.nliteos.com/
ista je stvar jel ga instaliraš slipstreamanog i ako instaliraš sp2 na svježe-ne sp1 windoze. ja sam tako instalirao i radi bez problema. sraanje kod sp2 je što ga ljudi instaliraju preko sp1,a onda ne radi kako spada.
A moze li se kako skinuti sp1, gledao sam u add remove prog. tamo ga nema, meni su sp1 bili na cd-u od win xp, ja sam snimio samo sp1a?
Fino je meni i sa SP1![]()
Nema vise sp1 nigde da se skine samo sp1a ali nemas tu nikakve razlike cak bi sp1a treba da bude bolji.I negleda se dali imas sp u add remove nego u my computer/propertiesIzvorno postao VandaL
ma ne, mislim da nije mislio da skine da si instalira, vec da makne s kompjutera (deinstalira) jer vec ima instalirano.
Ima na mojem cd-u od windowsa...Izvorno postao JA_SAM
da deinstalirati?
mam je*** sp2 samo me je usra pa sam vratio na sp1 a mislio sam i uzet linux ali dosta programa ne podržava linux
Hehe, bas si pravi haxor![]()
Ovde bi trebao da se nalazi uninstallIzvorno postao VandaL
c:\Windows\$NtService Pack Uninstall$
ali to je samo ako si ubacio sp1 posle instalacije windows-a,ako si ga ubacio zajedno sa windows-om(tj. ako ti je na cd-u od windows-a) onda ga nemozes obrisati.
uzmes linux i sretan si ..
Bookmarks