SMS-ove mozes obrisati u resource manageru.
Pozdrav svima,
Evo na preporuku nekih clanova foruma napravio sam upgrade na wm 2003. Sve je super, odusevio sam se kad sam vidio da mogu ukljucit po default-u delivery notification za sve poruke, ali javili su se ui neki problemi.
Na WM 2002 koristio sam program SDmail koji je sve mailove cuvao na SD kartici, a sad mi ovaj program ne radi, pa ako tko zna sto bi moglo biti... (moze i koja preporuka slicnog programa)
Takodjer ne radi mi ni program SMS tools s kojima sam brisao SMS (inbox i sent items).
Bio bi jako zahvalan na pomoci![]()
SMS-ove mozes obrisati u resource manageru.
Hvala phill, ovo radiNego, jos uvijek ostaje problem mailova koje bi volio drzati na SD kartici.
Tweaks 2002 .Net. Imas ga na http://www.iphone-forum.org
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Probao sam taj Tweaks, ali mi se desava ista stvar kao i kad instaliram SDmail program, nestane mi sa home screena inbox, a kad pokusam otvorit start>inbox ne moze ga nikako otvorit.
Inace, hvala ttperic!
Zato što ti fizički premjesti exe od outlooka...
mislim da trebaš otići u windows direktorij i napraviti link sa tmail.exe na pmail.exe ili tak nešto. Znam da sam se ja s time zafrkavao kad sam instalirao RJV SecureInbox pa mi nije prihvaćao lozinku koju sam upisaoNa kraju je završilo reinstalacijom Windowsa
![]()
Isprobavam, ali nista ne pali. Sto ti je nakon reinstalacije sve radilo?
Kako misliš što mi je radilo? Sve normalno, ali postavke i programi otišli, što se razumjeva...Ne kužim prirodu pitanja?
Kazes da: "Na kraju je završilo reinstalacijom Windowsa " pa sam to skontao kao da ti je nakon reinstalacije radilo. Zanimalo me sto ti je konkretno radilo i kako si to postigao (mislim, vezano za prebacivanje poruka na SD karticu).
A ne...rekao sam da sam zafrkao Inbox sa RJV SecureInbox programom i da mi je nakon reinstalacije Windowsa. Inače nisam se zafrkavao sa prebacivanjem SMS-ova na mem karticu.
@ilme ubuduće pročitat pravila o naslovima tema prije postanja...
hvala
Bookmarks