Probaj staviti neku drugu SIM karticu u mob...ako radi, znači da je neki problem u tvojoj SIM kartici, a ako i ta ne radi (a radi na nekom drugom mobitelu) onda je najvjerojatnije problem u mobitelu...
pobrisali su mi se svi brojevi sa sim kartice, ne mogu ni upisivati nove brojeve. Kad odem na sim manager pise mi fail to initialize sim, possible radio off or sim failure pomoc molim!!
Probaj staviti neku drugu SIM karticu u mob...ako radi, znači da je neki problem u tvojoj SIM kartici, a ako i ta ne radi (a radi na nekom drugom mobitelu) onda je najvjerojatnije problem u mobitelu...
Bom Chicka WahWah
Ne možeš upisati nove brojeve???? Probaj izvaditi pa ponovno staviti karticu,pa upisi nove brojeve.Šteta sto se brojevi ne mogu vratiti.To se meni nije dogodilo.Javi nam kakva ti je sada situacija?
nece ucitati ni brojeve s drugih kartica, kako da vratim mogucnost upisivanja novih brojeva, napravio sam i master reset ali opet nece
Možda je nešto blokirano da neće učitati brojeve s tvoje kartice.Ljudi pomozite mu,meni se to nije dogodilo.Jednom sam slučajno obrisala brojeve iz sim kartice,i bez problema upisala nove brojeve.
Probaj ovako START/MORE/SIM MANAGER/NEW(Upišeš nove brojeve) Probaj tamo.
Ako ne ide onda ne znam
To sam isprobao ali nece, a na drugim mobitelima mogu upisivati nove brojeve na sim karticu
probaj očistit kontakte na mobu di ide kartica...
Valjda je sa kontaktom,očisti to kako je ipavli rekao
ocistio sam i opet nece
onda servis
mozda da probam staviti wm 2003????
probaj sve što možeš sam, free, pa tek onda servis!Izvorno postao M.R.
Imaš wm2002? A joj onda stavi wm2003,on je puno bolji i brži od wm2002
ako neko mozestaviti novi link onaj stari neradi
Ima tamo
http://mpx200.site.cz/
pise 404 not found, probat cu sutra
otkrio sam problem, nije u mobitelu nego u vip-u, blokirali su mi sim karticu (neznam zasto) tako da nemogu ni zvati ni koristiti memoriju sim kartice, hvala svima na pomoci valjda cu uspjeti to rjesiti sa vipom
Ma da?Glavno da si saznao kakav problem si imao.Riješi to polako
Bookmarks