Napravi update firmwarea![]()
Imam sledeći problem.Nakon slanja poruke na mom K700i on se jednostavno zablokira za primanje poruka.Moram ga ponovo ugasiti i upaliti i onda mi stignu sve neisporučene poruke sa servera.Zna li netko dali je stvar u mobu ili kartici.Inače mob je star mjesec dana i od početka je pokazivao takve simptome samo kaj ga nisam odmah skužio.Hvala.![]()
Napravi update firmwarea![]()
Dali to rade u servisu dok je mob još pod garancijom?.Mob je inače kupljen u VIP-u.![]()
Ako ti nije daleko, nosi ga u servis. Sve to ide pod garanciju.
Rade i besplatno za mobove pod garancijom. Ja upgradeao vec dvaput.Izvorno postao Skorpion13
I moj je kupljen u VIP-u.![]()
Bio sam danas u VIP-u i dijagnosticirali su grešku na kartici pa su mi je zamjenili novom.Vidjet ću sad kako će se mob. ponašati.![]()
Nije u pitanju kartica i dalje je ostao isti problem....!
I ostat ce sve dok ne izvrsis upgrade s/wIzvorno postao Skorpion13
Pozdrav
I to ubaci R2AE033 i neces prepoznati mob.
Nemoj se zavaravati, svakako ti treba novi softver.Izvorno postao Skorpion13
No ako su ti nasli gresku na kartici, onda je dobro da si i to rijesio.![]()
Taj je mob totalni promašaj,kolegi je baterija nakon punjenja držala cijelih 2 minute, a nakon servisa normalono je radio cijelih tjedan dana, pa su počeli problemi sa svjetlom, ne gase se svjetla po 10 minuta, pa pali pa gasi, sad je ponovo na servisu pa ćemo vidjet...''možda i dogodi se čudo''![]()
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Mislim da ti kolega samo nema srece. Dogodi se.
Mob je inace odlican, imam ga skoro godinu dana i nemam (ozbiljnih) prituzbi.
Pa u mobu je već sad softver R2AE033.
Hm...
Cudno.
Taj softver bi trebao biti dobar i ne-toliko-bugovit...
A mozda su ti u VIP-u zamijenili jednu skurenu karticu drugom?![]()
ma otiđi u servis neka to rješe, vjerovatno ti je pod garancijom
najbolje je sve u servisu rjesit, ipak imas garanciju, nemoj sam prckat!
Bookmarks