...možda tebi trebaju naočale..kaj ti Ivek liči na brđana ????![]()
Naravno da na tebe nisam mislilaIzvorno postao frish-KI
Osim ak si ko Matko. Onda sorry.
...možda tebi trebaju naočale..kaj ti Ivek liči na brđana ????![]()
Hej, nisam rekla da su svi takvi. Možda sam se nezgodno izrazila kad sam rekla da je brđan do brđana. Samo tvrdim da jesu reprezentativni uzorak.Izvorno postao lili
Nebi baš reko..nema nijednog Zagrepčana , ima puno dalmoša i jedan bosanac.
di je tu reprezentativni uzorak?
sto se cura tice - citaj pazljivije moj post - rekoh da msilim da su zgodnije nego prosle godine , čak to tvrdim.
prosle godine je naj bila marina , sanja mi ej zgodnija jos od nje , a i ostale nisu loše.
kao sto neko reče ... koju ono dioptriju ti imaš ?![]()
biserka je dobar komad, mislim za svoje godine..sve su cure malesne,..kaj nisu neke manekenke stavili,.. sam me zanima zasto ima tak puno dalmoša, cudno, niko iz slavonije??!
...ovako, curke: Marina, Antonija, Egle, Valentina, Sanja, Ana i VlatkaIzvorno postao Pinocio
dečki: Saša, Alen, Ozren Filip Zdravko Krešo Željko
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
btw-meni je Valentina VeronikaIzvorno postao Eminem
a Anu sam zaboravila,eto koliko pratim.
Zadnji uredio lili : 03-10-2005 u 20:32
Dakle propustio sam scenu kad su se ove dvije skužile, kad je bilo face-to-face. Jel' bilo krvi? Iskrenja? Tabanja? Jel' netko to gledao, da opiše malo?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ne kužim, kaj znači da su se skužile?
.....cute but psycho.....
LOLčina!!!
![]()
Mda, ionako se o ukusima ne raspravlja.Izvorno postao Gruntovčan
Reprezentativni uzorak- ne mislim na to otkuda su, nego na njihove stavove i poglede na život.
I naj se srditi na mene, pogledaj mi sig![]()
Big Brother u Nizozemskoj, zemlji gdje je ovaj reality TV koncept i započeo prije šest godina, isprobava sve granice u žudnji da poveća gledanost emisije. Jučer navečer tako je prikazano rađanje djeteta jedne natjecateljice u Big Brother "kući". Porod bebe je prikazan na televiziji osam sati nakon što se dogodio, prema sporazumu producenata i vlasti. Kamere su se većinom fokusirale na lice majke Tanje (27), koja je jedna od 9 natjecatelja preostalih u showu, a ušla je u kuću u sedmom mjesecu trudnoće. Granice televizije prilično se rastežu ovih dana, posebice u Nizozemskoj, gdje je u ponedjeljak jedan reporter ušmrkao kokain pred kamerom i zatim pričao o svom iskustvu
preuzeto s monitor.hr
Resistance is futile. You will be assimilated!
...ne mislis li da su otisli malo predaleko??![]()
mislim da su njoj jako dobro platili za to. a njima je siguro porasla gledanost.
Resistance is futile. You will be assimilated!
Definitivno nije po prvi puta da se na TV - u prenosi porod! Amerikanci su to vec davno ucilili, iz edukativne svrhe (barem tako kazu), Belgija, Italija (Rai je jedno vrijeme jednom tjedno u popodnevnim satima prenosio porod)...tako da nista ekskluzivno i cudno u ovom potezu BB nema!
Uostalom, porod ko porod...nezanimljivo, pogotovo ako tvoja zene ili dijete nisu u igri...kao da netko prenosi 9 satnu operaciju zuci...pa tko bi to gledao!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Na što se rulja pali...
Bas .
Fakat pretjeruju ...
ma nije to pretjerivanje... btw jel vidio neko fuk u njemackom bb?
http://media.putfile.com/gina_norman_wwwbig-brotheltk
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
i daaaaaaaaaa...ipak...nije izdrzala
Sanjica je popushila Hamdiji...hahahahhahahahah
nemastovito...rekla bih...pazi ti to ,ni frizuricu joj nije pokvarioIzvorno postao flOorKilla
![]()
Kaj?! Tko!? Što?! Kad?! Ha?! Koji....!?Izvorno postao erika
ajd samo polako...duboko udahni..sache tebi ejjika ispricatiIzvorno postao frish-KI
Daklem...citiram"Sanja je u nekoliko navrata dolazila u musku sobu iako ju je Hamdija vise puta poslao na spavanje. Hamdija se konacno nekako odobrovoljio i pustio Sanju u svoj krevet,gdje su poceli poljupci i njezni dodiri.
Sanja se uvukla Hamdiji pod pokrivac kad je on vec bo cvrsto zaspao te ga je odlucno oralno zadovoljila!!(i sve to naravno foto-dokumentirano)
boqte ona ga je iskoristila..ccccccc
Može malo objašnjenje? Ne gledam ali baš ništa već podosta vremena, pa sam izvan tokova....Izvorno postao erika
Objasnjenje Vidi Post Iznad))))
Bookmarks