Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 627

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Sony Xperia S
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    11.462
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.462, Nivo: 25
    Bodovi: 11.462, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 2,0%
    Ukupna aktivnost: 2,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

= Citat = Izvorno postao PhytoSculpt
    Nekak mi se čini da je ona baba od 42.god. malo zalutala u BigBrother...
    da... samo gleda... nezna kaj bi radila. a dajte glete kak su krevete postavljali... UŽAS!!! samo su odgađali... "možemo to sutra..." "bigi nije reko da to moramo danas složiti..." i takva sranja. ljenčine teške... i dok su dečki neke slagali i gledali točno se čulo kak je neka baba (ne ova stara) rekla neke o mekanim noktima i kak nokti lako pucaju... mislim ono... nebi ništ pomogle nego već o noktima.valjda bude sexa... ja sam se začudil kolko ima tih sisatih babi... mislim da su uzeli ovu s 42 godine da im kuha... ak nju izbaciju svi buju pokrepali od glada meni se čini... ove ostale babe jedva da žlicu h ruku znaju primit...

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2003
    Bodovi
    15.594
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.594, Nivo: 30
    Bodovi: 15.594, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ipavli19
    da... samo gleda... nezna kaj bi radila. a dajte glete kak su krevete postavljali... UŽAS!!! samo su odgađali... "možemo to sutra..." "bigi nije reko da to moramo danas složiti..." i takva sranja. ljenčine teške... i dok su dečki neke slagali i gledali točno se čulo kak je neka baba (ne ova stara) rekla neke o mekanim noktima i kak nokti lako pucaju... mislim ono... nebi ništ pomogle nego već o noktima.valjda bude sexa... ja sam se začudil kolko ima tih sisatih babi... mislim da su uzeli ovu s 42 godine da im kuha... ak nju izbaciju svi buju pokrepali od glada meni se čini... ove ostale babe jedva da žlicu h ruku znaju primit...
    Gle da sam ja tamo prvo kad bi bi bradr reko da složim krevet šibno bi ga preko zida...donosiš im ogromnu lovu a radiš budalu od sebe...

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove