Meni je Antonija simpatična,al kak je sad ona odjednom voditeljica?Danas izgleda svatko može bit voditelj.Nije bitno jel zna išta..naučit će usput.Ne kažem da su trebali stavit Olivera Mlakara,al nekog ko je bar malo to prije radio.
Meni je Antonija simpatična,al kak je sad ona odjednom voditeljica?Danas izgleda svatko može bit voditelj.Nije bitno jel zna išta..naučit će usput.Ne kažem da su trebali stavit Olivera Mlakara,al nekog ko je bar malo to prije radio.
Bolje nju nego onu karmelu šta nezna kojoj pravi djecu jer Antonija je bila u BB kući i zna što se događalo,princip "igre"...i njoj samo kažu o čem da brblja dok bi olviveru mlakaru trebali pripremiti cijeli tekstIzvorno postao Mraz
Meni nije nikaj čudno da su baš nju izabrali. Bila je u kući, prošla je sve ono kaj ovi novi tek moraju, pred kamerama je prirodna, komunikativna...Izvorno postao Mraz
Dok npr. ona Darija Knez kolko sam ja vidio je živa umjetna katastrofa pred kamerom.
ma Darija pa ta zena je najvjerovatnije jako dobro skrivala svojuu manu sljepoću a mozda je cak i daltonista..pa neka stara baba koja ima godina ko biblija se ljepse obuce..tu ce je Antonija sigurno ''oprat''
Bookmarks