Suvoditeljske pozicije zauzeli su Boris Mirković i Renata Sopek, koja će zamijeniti nikad prežaljenog Nenu Pavinčića. Glavnu palicu držat će Antonija Blaće. Drugi Big Brother je spreman za male ekrane.
Jedina osoba koju će kandidati vidjeti tijekom svih 120 dana boravka u Big Brother kući, bit će jedna od kandidatkinja prve sezone toga showa, Antonija Blaće, otkriva Jutarnji list.
Simpatična i brbljava Tonka je izabrana nakon što su iz igre za voditeljicu druge sezone Big Brothera ispale Barbara Radulović, Barbara Nola, Paola Valić i Ana Brdarić.
Njoj je to prvo voditeljsko iskustvo i uopće se ne trudi sakriti tremu i uzbuđenost zbog odgovornosti koja joj je povjerena.
"Ugodno sam iznenađena, a sada već i nestrpljiva da sve počne. Osjećam veliku tremu i odgovornost jer želim posao obaviti kako treba. Ne mogu procijeniti kakav dojam ostavljam, to treba pitati druge, ali sam sigurna da ću dati sve od sebe. Iskustvo koje sam stekla kao kandidatkinja pomoći će mi da bolje razumijem stanare i suosjećam s njima", ispričala je Tonka za Jutarnji.
Glasnogovornik RTL-a je, pak, objasnio zašto je izbor pao upravo na tu mladu Šibenčanku: "Tonka je u prvom redu izuzetno ambiciozna mlada djevojka, elokventna je i u svakom slučaju pravi odabir za mjesto voditeljice druge sezone Big Brothera. Sigurni smo da će postati veliko televizijsko iznenađenje.
Bookmarks