a to je...nekak mi je ko svetza voda nit koristi niti skodi..bez veze..nedefiniran..ocito ce biti visoko plasiran na listi za odstrel..Izvorno postao smogovac
jdabic-pa pogledaj ga,mala harfica bi mu taman dobro došla
a to je...nekak mi je ko svetza voda nit koristi niti skodi..bez veze..nedefiniran..ocito ce biti visoko plasiran na listi za odstrel..Izvorno postao smogovac
sad ja idem gledatmoji komentari naknadno
lana je meni najbolja i najzgodnija
btw, ovaj ivan iz ludbrega je u stvarnosti još veća seljačina
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
meni je taj ivan najveci komicar puknem od smijeha cim ga vidim...morao bih jedanput i pogledat malo da zapamtim kak se koja zove da bi mogao pohvatat imena komadaIzvorno postao bbbrljo
men su oni svi isti........
.....cute but psycho.....
pa jel si daltonista kak ti mogu bit isti Hamdo i Ivan razlika u podosta nijansi...Izvorno postao muras
![]()
![]()
![]()
...a i frizuri!Izvorno postao jdabic1
![]()
ha -- ha -- ha.... bas ste smjesni....:
.....cute but psycho.....
Jbt,kakvu sam lavinu pokrenuo...
Nego,ajd se mi kolektivno prijavimo na BB3.... jooooooj,to bi tek bilo loodilo,zar ne Erika?![]()
ja BB ma dajjj pa nema sanse hehehehheh
Au contraire, mon cheri! To bi baš hercig bilo... dapače i štoviše...
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
hmmmm..a mozes li mi pojasniti ..ZASTO???Izvorno postao BlueDevil
![]()
Mislim, ovo se zove brijanje online i na očigled svima. Ono, get a room!![]()
hmmmm ovo su vec teske rijeci...zahtijevam javnu ispriku:/ SAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ma ljudi, molim vas!
Ja sam samo rekao da bi bilo super kad bi mi bili skupa u BB3. Nikakva pokvarena mašta & prljave strasti, nothing of a kind![]()
Ma da.. tko te ne zna, skupo bi te platio![]()
ja vise necu komentirati nista![]()
Ajme, pa nemojte sad samo zbog mene... Ajd, budem onda ja u tu sobu.![]()
Grunt,BlueDevil,WB,Gog,Pinocio,.... Mala,Irena,Andrea,Lili,Erika.... ma,bas bi bilo ludo!!!!
pazi ti redoslijedahahahhahahhahah
Ma,lupao sam redosled (sem jednog imena mozda),ali sad kad bolje razmislim,to je u stvari to
Nego,smotani ovi novi u BB... nece nijedan zadatak izvrsiti
Uh, dobar ti je raspored. Jedino bi bio bed jer ne bi nitko nikoga htio van izbacit. Svatko bi nominirao sam sebe, a gledatelj ne bi zvali. I onda bi mi ostali unutra forever, i svi bi dobili po milju ali nitko je nikad ne bi potrošio.
A onda bi ih sve poslali u onu stvar s dnevnim (i tjednim) zadatkom, jer bi imali svaki po milju. I na kraju bi završili ko pleme. Svi bi se križali međusobno, bili bi ko na Silbi![]()
hmmm nemogu se potuzit na raspored :bunny:Izvorno postao Pinocio
Cuj,a ko moze? Bilo bi idealno,jel da?![]()
Bookmarks