Kao pogledom na nekoga skužiš kakav je... Nema logike.
Kao pogledom na nekoga skužiš kakav je... Nema logike.
LOOOOOOOOOOL pa kaj je ovo istina???![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Svaka cast, a onaj sa pisanjem i trudnocom tek, jos dolazim k sebi od smijeha!Izvorno postao Gruntovčan
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
off, na offIzvorno postao Gruntovčan
nema to veze sa centrifugalnom silom...
back tu on mode
Otkud ti te slike?
misliš na pesa ili na BB?
di to nadjes, HAHAHAHHAHA.....
![]()
.....cute but psycho.....
I taj je favorit za milijun kuna... Pa, zar ovi majmuni u toj kući ne kontaju koji je to brđanin? Prvo se prosere sa onim stavom o ženama, pa izvaljuje ovakve stvari... Potrošit ću cijelu plaću ovaj tjedan sa slanjem poruka, samo da ga hite van.
misli na pesa---cekaj ... da ja razmislim ... neznam sad tocan naziv,al ima neki naziv te sile koja tak potegne psa da "ude"medu sjedala..neznam..
nek se ferovci iskazu
slike ... neko stavio na neki dr forum..
Šta nije to G sila - sila ubrzanja tako nešto...Izvorno postao Gruntovčan
ps: nemam veze s FERom, opća kultura![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
......brišite post.......
Zadnji uredio xlr : 29-10-2005 u 21:41
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
eto danas sam na poslu čuo trač
da će uskoro ući u kuću 5 novih stanara!!!
e sad me baš zanima jel bu to istina
Pa, ako BB traje do samog kraja godine, onda moraju još ubacit ljudi. Ali ti sigurno ne konkuriraju za milijun. Jedino ako se netko od tih novih ne poševi, pa stekne naklonost cjelokupne nacije. Ali će ih sadašnji stanari nominirati bez obzira na sve.
da ali ovi stanari će navodno ući odjednom!!!
dacahahaha
lol sad mi frend javio da je ta daca isla snjim u srednju u razred![]()
Zadnji uredio flOoKi : 28-10-2005 u 23:54
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
bio sad kod pirane , vidio on juricku ... bolje zgleda na TVu ... zacudo![]()
dojava je bila lažna fulao sam za jednog stanara![]()
..jedan više-manje....![]()
...hebote, kak je ovaj BB dosadan, naprema prvom ovo je totalno shranje...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa, bokte mutavih ljudi! Ova Daca. Sad je nešto trkeljala u Ispovjedaonici i boktepitaj kaj je rekla. "I onda... nije da sam imala.... ahm... nekih... ovaj.... predrasuda... nego, ono... samo sam... su me prihvatili.... jel.... kakva jesam..." Hej?! Jel to zbog kamera ili su fakat ti ljudi idioti?
fakat su idioti......![]()
.....cute but psycho.....
...a čuj ove dve![]()
Kako mi je sad ta Lana digla živac. "Ja više nemrem bit ovdje Sanja. Ak ti izletiš van, ja ću tu ispizdit. Tu ću preskočit ovaj zid". Daj ga preskoči ODMAH!
Bookmarks