Da, baš je bila prirodna. Prvo veli da ne puši (u know), a onda veli sva u transu kako bi se nategnula da joj na grlo izađe. Mislim..
Meni, ako moram birati Ivan nekako najprirodniji, a i najsimpatičniji, a od cura, možda Lana.
Da, baš je bila prirodna. Prvo veli da ne puši (u know), a onda veli sva u transu kako bi se nategnula da joj na grlo izađe. Mislim..
Meni, ako moram birati Ivan nekako najprirodniji, a i najsimpatičniji, a od cura, možda Lana.
Je i Kris je okej. Ajme, čuj mene...![]()
lolIzvorno postao frish-KI
haha malo si se zanio..ono
![]()
Lana mi je najzgodnija a nije ni glupa. Jedva cekam da zavrsi BB.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
najbolje mi je,iako zadnje vrijeme nisam gledala niti jednu epizodu,sto se ljudi u tim alive show-ovima upocetku toliko upucavaju publici pa onda nakon nekog vremena malo se zaborave...i eto ti katastrofe.
Ma ne znam meni u principu nitko tko se tamo prijavi nije bas normalan(ono..novo iskustvo i prijateljstva) ma mos misliti.Kao nije im bitna para i to....
..da baš samo glumataju,a joj kad je ona Kristina blebnula da nezna tko i što i od kud je Dinamo,ali je čula pjesmu bbb koja joj dobro zvuči ,ne jednostavno nemrem vjerovat .....ggggrrrrrr
![]()
Jao,jao... samo na novac mislis... cega ti je malo???Izvorno postao erika
![]()
hahahahah a jojjj pa nije valjda to rekla?? ma da..pa ona i izgleda i ponasa se ko da je s nekog drugog planeta jeate...
ma mene samo zanima,di ih nalaze i po kojem kriteriju skupljaju te likove....?
...ma nemoraju ih tražit ,sami dođu!!!Izvorno postao erika
![]()
hahahhah lili ajmo ti i ja u slijedeci serijal da razbucamo malo to..hahahahhhahaha
...to bi bio pravi reality show!!!haha![]()
ehehheheeh ma bojim s ei pomisliti hahaahah ajme![]()
A čega je malo... Pa znase čega je (uvijek) malo...![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
...pozvat ćemo Blua ,jer on ima viška za djelit(tak bar priča),a od viška glava ne boli (ili da?)![]()
Sem od viska krvnog pritiskaIzvorno postao lili
(jbt,danas sam extra raspolozen... kako me krenulo,mozda se i ozenim
)
viska cega??LOoooooL
Viška čega? Paaa... Viška kila, kolesterola, triglicerida, viška sala i celulita, viška HGH, viška noktiju, viška neplaćenih računa i dugova, viška lošeg ukusa... MA prava prilika!
Cure, navalite!
@Lili - od viška glava ne boli, naravno. To si uvijek ponavljam nakon cuganja![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
A ono forsiranje dinamove himne! What the fuck was that!? Ono, ja se kužim u to, totalna sam purgerica, držim prst u zraku i... ono... guba!
LOLIzvorno postao frish-KI
Ma blesače.... ne znaju ni kaj znači dinamo...
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ova Lana je malo... infatilna... ili nije ponijela dovoljno tableta. Fasciniraju je otisci ruku na kauču.
Sto vas to cudi?Pa Kristina je plavusa!!!
Dinamo!?Jel se to jede?![]()
Ne... to se yebe.
![]()
hamdo je najbolji, najpametniji, najsigurniji.. i ono danas cujem da je zavsio tri razreda osnovne..-to je jos jedna potvrda da vam ne treba skola da bi uspjeli u zivotu.. veliki Hamdo odmalena je putovao europom, upoznavao ljude,ucio trgovati,covijek sve zna, a tek ima tridesetak godina..divim mu se, moj je uzor.. jedino me zivcira kaj ljudi nemaju postovanja prema ciganima! ........
Lana- u pocetku mi se svidjala, slatka je.. dok nisam skuzio da se ona jos najvise pretvara od svih-skroz se prilagodjava osobama,ne zeli ih povrijediti, ne cinimi se bas da je pouzdana osoba,..
Duje- neka vrsta ljubavnika koji moze muskarca, a i zenu dobro zadovoljiti, tak bar zgleda....
Matko- podseca me na one jake momke iz crtica-jak snazan, a glup...
kristina-okej cura
igora necu ni komentirat..
UGLAVNOM HAMDO JE CAR, SVAKA MU CAST..ZIVIO TI MENI STO GODINA!
Hehe... dobit će prinovu...![]()
Bookmarks