Ja ti ih ziher nebum objašnjaval...
Ma ajd dobro: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...t=slike+forumu
Postevi 20, 21, 22...
![]()
Nisam htio uči, em je telka snimala, em nije bilo muzike... BTW; pratnja mi je punoljetna, hvala na pitanju
@whiteboy, ne kužim tvoje opasne fore...
Ja ti ih ziher nebum objašnjaval...
Ma ajd dobro: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...t=slike+forumu
Postevi 20, 21, 22...
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
oduzeli su im peseka...
a ova drolja sanja ga nije ni volila a ni neki drugi...koji jadni ljudi.
navodno, nisu se dovoljno brinuli o pesu, pa 24/7 su tamo u toj kuci ko da im je to tesko. kreteni svi po redu
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
....ko da si mene pitalIzvorno postao flOorKilla
badvje bi bacila van i ovu Kristinu i Sanju BBBBUUUUUU
he ja bi samo kristinu.......
..dobro znam da vam se sviđaju Sanjini atributi![]()
ha ha ha........a i šteta kaj je brankica izašla![]()
Da ja moram radit s takvim ljudima, završio bih na psihijatriji, a kamoli da moram živjet 24/7 sa njima.
Zadnji uredio frish : 25-09-2005 u 21:29
he he svi mi idu na živce...bacili su peseka van!SRAO JE po kući pa su ga bacili van......
Joo ova Kristina mi tolko ide na jetru da je to strahota...prestajem gledat dok ju ne izbace....glupa je ko k****,.......mislim ono......totalni kripl
Meni je najsimpatičniji Ivek. Onak, zna da nije najbistriji, pa to ni ne pokušava biti, dok su mi Sanja i Duje najodur. Alapača i alapač.![]()
Ja sam uvijek mislio da se kaže Lapača. bez A.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kod mene se kaže sa "a". Kod mene, u mojoj kući.Isto kao što se ne kaže "grickalica", već "cvackalica". Pitaj moju mamu!
Ja ne znam zakaj vi to gledate![]()
ni ja...čista glupost...........a možda gledaju zbog dobrih teta()
kog bi se "zel" doma???
Sanjicu (ciki miki)...![]()
zgodnih teta?Izvorno postao lili
jedina koja je eto zgodunjava je Lana.
Sanja nema ni noge ni guzu, kristina ima svega previše, faca ko oranica, monika ništa...
Sanja bez push upa i grudnjaka koji joj je premali isto tako ništa
![]()
[/QUOTE]
o teta!
@inovator da pogodim odkud ti to!
sigurno s indexa!
..to be,tu nebi..![]()
hehe da tu bi ona...,tu nebi ona.....
priznajem ,sanja je glupa as a zgazena glista ,al da ima telo , ima!
Bookmarks