jedva čekam one chatove sa stanarima......mislim da će škvadra zvređat onu Brankicu da bu mrzila komfjuktore do kraja života![]()
jedva čekam one chatove sa stanarima......mislim da će škvadra zvređat onu Brankicu da bu mrzila komfjuktore do kraja života![]()
jucer sam pogeldo neku online anketu na iskonu , brankica vodi par posto ispred kristine po ispadanju ... nadam se da ce tak i bit
Ma ne znam jel' bolje tako, ili bi je trebalo izbacit van kao zadnju osobu koja izlazi. Da bude unutra, da je ovi pojedu (da, "D" sam rekao, a ne "B") pa da onda izleti van.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
prvo neka je životinje odvuku u grm, a onda zadnji tjedan noga u dupe i van.
![]()
na iskonu u anketi tk0 će u petak ići van iz kuće vodi Brankica sa 34% ispred Kristine koja ima 31%.![]()
monika treba izac!!!
brankici treba ući!!
LOOOOLIzvorno postao tomo
o
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao tomo
Meni je ona i dalje najjaci lik od devojaka...
Lana me nervira jer se ponasa kao razmazeno deriste,Kristini Marks do kolena,Sanja zesca alapaca i tuzibaba,Monika zena u pravom smislu reci (to samo treba tuci)... i ostaje mi Brankica koja mi je skroz po ukusu za BB...
p.s.samo da se ogradim,nisam ja rekao da je pametna i dobra,ali da je za BB jeste...:bunny:
Znači, u BB spadaju samo inteligentno zakinuti?
Ček da razmislim..... mmmmmm.....Izvorno postao frish-KI
DA
![]()
![]()
![]()
Pinocio, točan izraz je "za pod yaya"![]()
![]()
Dobro a sto se tamo dogadja....ne pratim to vec neko vrijeme....polim scrpan izvjestaj)
Brankica ispala![]()
![]()
![]()
iPhone 5s 16 GB
pinokio sad imaš šansu
brankica je ispala, sad je možeš osvojiti
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jbg,a bas je bila cool devojka.... Grunt,ovlascujem te da veceras mozes startovati Brankicu u moje ime![]()
pinocio bas mi te zao.........
.....cute but psycho.....
bas nesto razmisljam,dal da prekinem gledati BB....
Jos jednom se pokazalo da ako si bar malo drugaciji od ostalih.... da si najeb'o![]()
Prošo jučer pored piranhe i vidio brankicu u živo, još je ružnija neg na telki...![]()
kaj ni tebe ne pustaju a ..Izvorno postao gog
![]()
vec sam ti rekel da nemres uc u Piranu ak ti je pratnja under 18 .. al ne šlušaš ti
Ma nije stigo uć, gledao je kaziće po autima vani...Izvorno postao Gruntovčan
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nisam htio uči, em je telka snimala, em nije bilo muzike... BTW; pratnja mi je punoljetna, hvala na pitanju
@whiteboy, ne kužim tvoje opasne fore...
Ja ti ih ziher nebum objašnjaval...
Ma ajd dobro: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...t=slike+forumu
Postevi 20, 21, 22...
![]()
oduzeli su im peseka...
a ova drolja sanja ga nije ni volila a ni neki drugi...koji jadni ljudi.
navodno, nisu se dovoljno brinuli o pesu, pa 24/7 su tamo u toj kuci ko da im je to tesko. kreteni svi po redu
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
....ko da si mene pitalIzvorno postao flOorKilla
badvje bi bacila van i ovu Kristinu i Sanju BBBBUUUUUU
Bookmarks