btw tek sad vidim , scuza na pogreskama u pisanju![]()
![]()
ev osad gledo reprizu BBa, definitvno mi se pcoela svidat Kristina ona , koja iako oce izac van , mislim da ju ljudi nebuju izbacili.Tma je jedna od najprirodnijih , nis ne glumi , bas je ok.
kad b ibio tolko lud i bogat da uocpe glasujem za nekog , glaso bi za brankicu onu glupu .
btw tek sad vidim , scuza na pogreskama u pisanju![]()
![]()
Pa, ako vidiš greške u tipkanju, onda fino stisneš "edit" i ispraviš što si zeznuo, a ne postaš novi post. Ku'iš?Baš čitam da je BB2 otvorenje bio gledaniji od samog Dnevnika.
što dovoljno govori o naciji kao takvoj![]()
dobar grah daleko se čuje
Nakon što vidim da moj mačo šef opsesivno prati "Zabranjenu ljubav" i "Villu Mariju", onda me više ništa ne može iznenaditi.
Pustite me u BB kucu (posle one Brankicine recenice na kraju BB Speciala) !!!
Cura je živa katastrofa. Kao i ona prevrtljiva Sanja.
Izvorno postao Pinocio
a rekla je?
nije nsi rekla , nek ej pokazala kaj joj fali ... ah , da , sorry , ti s ibas u tom trenu svrnuo pogled![]()
Pa nije li rekla: "treba mi,treba mi da ga osetim do grla"?Izvorno postao Gruntovčan
![]()
Odnosno, "da mi izađe kroz grlo". A kao nikad nije pušila... hm... da... sure...
boqte meni dodje neugodno sto sam zena kad vidim onu fafulju od Brankice ...kakava losa roba.......
sve su fufe, a brankica fakat ima facu ko da ju je picasso iz zahebancije nacrtal
Brankici viri nešto iz očiju
Trebe su prejadne, IMHO...
Izvorno postao gog
viri? ma boqte vuce se po podu za njom....to treba na jednu redaljku bacit da se smiri...uffff kakva fufa
![]()
napravili ste 13 stranica... dakle gledate BB? ja ne, a kad ga pogledam uhvati me nostalgija za lanjskim i onda maknem te kretene. fakat je nezanimljiv. di je moj sasa tkalcevic...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
MA nekak su mi ovi svi totalka u qrcu. Evo prek vikenda bacih malo oko... Strahota! Jedini onaj HAmdo je OK, nekak je tip normalan. Ovi ostali...
Baš kak je onaj neki prolaznik u Zg otkomentirao u kameru: "ak su vam ono komadi, onda dobrog komada niste u životu vidli"![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
LOL ludi ste svi!I naravno slažem se s vama!
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma ti se slažeš sa svakim![]()
A da njena taktika nije da smuva buduceg "milijunasa"???Izvorno postao gog
![]()
pinocio, kak ti podnosiš to što brankica plazi po matku?
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jooooj,tesko pitanje....Izvorno postao bbbrljo
![]()
![]()
Ma i jučer, sjedili na nekom ročkasu pa gledam malo BB... Vidim to se tu tamo ono ovo malo sim-tam drž-ne daj grli dira simte-tamte mojtemotaokoplota i tako to tu i tamo.
Ali ništa konkretno
Al' eto, sad imam i mišljenje od nekoliko dalmoša, koji se svi slažu da ih dotična Brankica sramoti
Da ne ispadnem nacionalist ili neki über-lokal-patriot kad ja to velim
Yes, the lady is a tramp
EDIT:BTW, Nerede, jedna od navedenih je tvoja (VIP) kolegica iz Šibenika![]()
Zadnji uredio BlueDevil : 20-09-2005 u 08:47
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Izvorno postao BlueDevil
yesssssss zbog te koze sve dalmosice izgledaju ....plavuse sa oblajhanim pramenovima,dubokog glasa(kao nikad nije pushila),i dozlaboga glupave...
ja se ovom prilikom javno ogradjujem......hvala na razumijevanju....
zhena je naprosto.....bozesacuvaj![]()
Hear, hear! U lonac s takvima!![]()
Bookmarks