Prikazujem rezultate 1 do 25 od 50

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    Samsung Galaxy Grand Neo
    Operater
    tele-2
    Godina
    47
    Bodovi
    19.196
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.196, Nivo: 33
    Bodovi: 19.196, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Danijel, ti si legenda. Ovo s crkavanjem grafičke je bilo neminovo. Ak je smrdila, znači da je več počela propadat. Al, možda bi se spasila da si je prestao koristit kad si skužio da se ona pregrijava. Vjerojatno bi ona zamjena kulera spasila grafičku, al vjerojatno bi počela radit probleme.
    Čuj, ajd ti ipak provjeri taj AGP slot. Ono da se komp nije htiodignut dok nisi nekoliko puta izvadio i umetao karticu je jako sumnjivo. Jel on čvrsto zavaren za matičnu il ima lufta. Naime, čak dasu i bili krivi driveri, windowsi bi se podigli, ali u WGA- modu, tj sa niskom rezolucijom i lošim bojama. A ak se nije htjela dignut, znači da ju komp nije vidio, ili nije mogao prepoznat.
    Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao darius
    Danijel, ti si legenda. Ovo s crkavanjem grafičke je bilo neminovo. Ak je smrdila, znači da je več počela propadat. Al, možda bi se spasila da si je prestao koristit kad si skužio da se ona pregrijava. Vjerojatno bi ona zamjena kulera spasila grafičku, al vjerojatno bi počela radit probleme.
    Čuj, ajd ti ipak provjeri taj AGP slot. Ono da se komp nije htiodignut dok nisi nekoliko puta izvadio i umetao karticu je jako sumnjivo. Jel on čvrsto zavaren za matičnu il ima lufta. Naime, čak dasu i bili krivi driveri, windowsi bi se podigli, ali u WGA- modu, tj sa niskom rezolucijom i lošim bojama. A ak se nije htjela dignut, znači da ju komp nije vidio, ili nije mogao prepoznat.
    prvi put dok je pocelo smrdit sumnjao sam na kuler za cpu i njega promijenio i sve bilo ok jedno dva tjedan. no onda opet taj smrad. i gledam ja kaj smrdi a ono graficka smrdi po paljevini i vruca je da opeces prste. kuler je na njoj radio ali morao sam ga malo pipnut da proradi. a sta se tice onoga sat si mi rekao da sam ga prestao koristit, jesam i odnio ga na servis ovaj zamijenio kuler i sve ok. onda sam ga opet nosio pa nije znao sto da radi pa me poslao u zagreb. otisao sam u vemil i ostavio komp serviser mi je rekao da mi je grafa otisla , ja otisao u hgspot kupio novu ovaj ugradio i sve super. e da, novu grafu prima otprve nakon sto se umetne u agp slot. a ja saumnjam da mi je bvisi codegen napajnje sve to skuhao jer je bio samo 300w. makar je to dovoljno bilo za konfu.
    "Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick

Slične teme

1. Komp se ne gasi
    By .El Nino. in forum Stolna računala
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 25-08-2005, 01:17

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove