meni je 7-5%, pogledaj u task manageru koji ti program zdere najvise resursa pa ga ugasi. ako ne otvori kuciste s jedne strane i ventilator prema njemu da puse![]()
meni je 7-5%, pogledaj u task manageru koji ti program zdere najvise resursa pa ga ugasi. ako ne otvori kuciste s jedne strane i ventilator prema njemu da puse![]()
Bilo bi zgodno kada bi dao barem u grubo popis komponenata koje imas u kucistu i napajanje koje sve to pogoni. Ako se konfiguracija slozi tako da napona ima taman dovoljno, radni vijek i napajanja i komponenti se skracuje (citaj: kad tad nesto crkne, pogotovo ako malo pritisnes komp i natjeras ga da se potrudi oko nekih procesa)! Dakle uvijek bi trebalo biti malo rezerve napona. Ako je to u pitanju, tada je najrazboritije promijeniti napajanje (uzeti nesto jace i pouzdanije napajanje). Gotovo da bih se kladio da je ovo problem. Proc se grije jer cooler nema dovoljno struje.
Da je samo problem u cooleru, odnosno u pregrijavanju proca, ne bi bilo nikakvoga mirisa (vjeruj mi probao sam ovo cesto)!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
šta se smiješ??? ja sam sebi tak napravil i temperatura na procesoru mi je pala za 10 stupnjeva c a temp. ploče za 5 stupnjeva!Izvorno postao ..::HRCO::..
molim te reci mi kako doći do tog softwarea. opiši postupak. meni je windows na hrvatskom. jel se možda nalazi na upravljačkoj ploči.
Hvala na razumijevanju i hvala na pomoći unaprijed
imam ti ja instalaciju... ima 2 mb. daj mail... ili daj msn ak imaš, sigurnije je
molim te reci mi kako doći do tog softwarea. opiši postupak. meni je windows na hrvatskom. jel se možda nalazi na upravljačkoj ploči.
Hvala na razumijevanju i hvala na pomoći unaprijed
Bookmarks