= Citat = Izvorno postao danijel_13
Sta ti nije jasno????? nakon umetanja graficke u agp slot ona se grije. nije to normalno. u dosu joj je temp da si opeces prste. a dos ne opterecuje grafu.sad je na kraju riknula.
Oprosti, ali bio si rekao ovo:
...izgleda da nije problem u grafulji nego u maticnoj. pregrijava mi se agp slot...
Zato sam se začudio jer agp slot nema sposobnost grijanja. Žao mi je što se tako završilo, iskreno sam htio pomoći što je pretpostavljam bio cilj i drugim forumašima koji su se odazvali na tvoje pitanje.

e a sto se rice mjenjanja hladnjaka na grafulji to bas i nije pozeljno. to kad napravis vise nikad nije ona ista.
Uglavnom može biti samo bolje. To ovisi i o modelu grafičke kojoj mjenjaš default cooler, jasno je da na 6800 karticama nečeš previše dobit u hlađenju. Prije nekoliko dana sam svojoj (ti4200) promjenio cooler i radi puno hladnije i tiše nego prije. Nije mi cilj provocirati, samo iznosim svoje mišljenje..

Uglavnom, mislim da ne moraš biti Vulkanac da skužiš da je problem bio u grafičkoj, najvjerojatnije hlađenje ili mjenjanje voltaže agp-a.