= Citat = Izvorno postao XLR8R
Kako misliš da ti se pregrijava agp slot? Imam ti4200 i znam samo da nije hladna, grije se ko vrag na najnižim frekvencijama! Hlađenje mi je sređeno ali svejedno... Možda te ona zeza, tj njena temperatura?

Btw ovo drugo što se tiče zamjene kartice mi je čudno.. Hočeš reći komp se nije htio pokrenuti dok nisi par puta vadio karticu ili nije htio uči u windowse? Ako je drugo, tada je moguće da se win ne žele dignuti zbog krivih drivera..
Sta ti nije jasno????? nakon umetanja graficke u agp slot ona se grije. nije to normalno. u dosu joj je temp da si opeces prste. a dos ne opterecuje grafu.sad je na kraju riknula.
e a sto se rice mjenjanja hladnjaka na grafulji to bas i nije pozeljno. to kad napravis vise nikad nije ona ista.

Danas sam bio u hg spotu i kupio sam vga agp gainward ultra 1980 256 mb graficku za 1770 kn. i stavio novo napajanje od 500 watta i sve radi kao beba. sad sam jos stavio i dvd rw. radi ko novi. Sta se mene tice ova tema je . HVALA NA DOBROJ VOLJI I TRUDU DA MI POMOGNETE!!!