@xlr potpisujem

..bas sam razmisljao, u proteklih 5 god, sve igrice imaju ''savrsenu grafiku'', no i dan danas ostao je isti problem - problem osvjetljenja - svijetlo i sjene. mnogi se varaju kad vide detaljne teksture(izgleda im realnije) -no, to je zapravo opticka varka, da bi neki objekt izgledao realno-onako kako zapravo ljudsko oko vidi, nisu potrebne visokorezolutne teksture, vec treba napraviti dobru imitaciju svijetlosti i sjene - ''clever light'' ..
koliko vidim po slikama iz UT3, grafika je tamna, a na oruzju se vidi nekakva 'virtualna svijetlost koja ga obasjava.

npr. pogledajte ovu sliku -http://uploadcentar.com/img5/view.ph...3untitled5.jpg
ako je plafon osvijetljen, zasto nije ni puska odozdola barem malo osvijetljena?
po odsjaju optike, vidi se da je vrijeme tmurno ili je mozda zalazak sunca, no plafon je i dalje neobicno 'napamet osvijetljen.
ispred ovog 'igraca' nalazi se neobican prostor popunjen plavim obojanim 'zrakom'-kao olfo neka magla- a u stvari trebala bi biti crno-sive boje ili ti tamnije.itd..

eto, opisao sam vam te propuste koji mi smetaju, ne volim kad je osvijetljenje napamet stavljeno. iskreno, sto s vizualne docaranosti UT3ce, vise sam ocekivao.