ivica, coma.... malo blaze na rijecima, mejlajte ili PM-ajte cascenje socnim izrazima, možda da nas ipak poštedite, ha?
Ma zajebavaju se samo, ne misle oni to ozbiljno...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ivica, coma.... malo blaze na rijecima, mejlajte ili PM-ajte cascenje socnim izrazima, možda da nas ipak poštedite, ha?
Slažem se,a..............Ivice i tebi istoPoslao: Mobyfan-ica
Ajme dečki lakše malo, stanite malo na loptu. Ivica nije ništa "loše" mislio kad je postavio tu temu, joj joj dečki dečki...![]()
![]()
ma trebo si to staviti u arhivu , a ne pobrisati! to je zajebancija, prepucavanje zbog prepucavanja, nemam ja nista protiv njega
vidiš ova dva smajlija koja se ljube? oba su muška...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ovisi o gledanju.....možda i nisu...sam im daj smisao...
ja sam 100 posto siguran da su muški<<<<<<<<<<<<<haaa
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
da, vidiš, budem slijedeći put vas u arhivu spucao da buduće generacije forumaša vide s kim imaju posla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobra!Poslao: flOorKilla
vidiš ova dva smajlija koja se ljube? oba su muška...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Inače šta se teme tiče samo je jedan "THE KING!"
Inače MAlnar i njegov "Nightmare stage" su mi zaakon, a pogotovo Ševa i njegove dubokoumne misli.![]()
![]()
![]()
ŠTO!!!
Bob Rock NIJE ŽIV???
Pa cijelu porodicu ima i nekako mi je prirastao srcu; sad ćete reći i da djed Božičnjak ne postoji te da su upucali uskršnjeg zeku...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
@dmi
Majstore pa nije ti Bob živ, ni Tim, Tom i Thumb Rock isto, oni su fikcija Magnusa & Bunkera a žive samo u našim sjećanjima, isto kao i Santa Claus što je fikcija ekonomiji orjentiranih protestantskih nevjernika.
Zeko je valjda živ, bio sam dobar, nadam se darovima.
@zappan
Cenzura je majka, mada meni sve odgovara, može s njom a i bez nje!
@Mobyfan-ica
KING RULZ
Dajte ljudi još nekih frajera, dajte da odamo dužno poštovanje svima koje slijedimo i cijenimo, i bez bojazni, nije nam muškost time dovedena u pitanje!
Gdje je Sinatrina slika??
Ljudi pa on pjeva-My way, koliko ima frajerskijih pjesama od te na svijetu?
Polako me ubija ovaj Ivica...![]()
A šta to tebe ubija, šta kao nisam skužio tvoju zeku ili šta?
Daj budi konkretniji!
Ma Bob je največa Faca...
Ma dobri su brothers Rock!
![]()
ma EDO MAAJKA je najbolji
Jest' da nema veliki nos ali prolazi...![]()
Bookmarks