to skuter?!?!?!?!?
Novi Hondin skuter
![]()
![]()
![]()
Jel' se kome sviđa?
Ono, ljeto, bisage gore, ribu iza sebe pa na Motovun Film Festival.
to skuter?!?!?!?!?
Mrak! Ha ha
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
to nije skuter
It's nice to be important, but it's more important to be nice
lol
kao 1. ti opšte nije skuter, 2. BLJAK FUJ nikad
užas ljudi dragi ovo je živi užas. još da ima mjesto za suvozača, ajde, ali ovako..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma nevolim ja takve motore
Pa kaj ste vi ludi??? Ivica se je ZAJEBAVO kad je napiso da je to skuter!!! Ono, fora, šala, zajbancija, ironija, satira... skuterčić, bicikl... KUŽITE???
ZVJER!! Prava stvar za laganini kruzing do maksimum 40 na sat, da te svi mogu vidjeti a bome i čuti čopera kako prede!
Hmmm, jel se meni čini ovako preko slika ili ovo čudo stvarno ima V6 motor???
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
meni se cini da je to boxer motor
No one has ever produced a machine like this: a concept bike that's become reality. Six cylinders. 1832cc. Radical styling that's like nothing you've ever seen before. Extremely limited. Extremely cool. Extremely Honda. Like what you see? So will anyone who sees you on the road
ENGINE
Engine Type 1832cc liquid-cooled horizontally opposed six-cylinder
Bore and Stroke 74.0mm x 71.0mm
Compression Ratio 9.8:1
Valve Train SOHC; two valves per cylinder
Carburetion PGM-FI with automatic choke
Ignition Computer-controlled digital with three-dimensional mapping
DRIVE TRAIN
Transmission Five-speed
Final Drive Shaft
CHASSIS / SUSPENSION / BRAKES
Front Suspension Trailing bottom link; 3.9-inch travel
Rear Suspension Unit Pro-Link with single shock; 3.9-inch travel
Front Brakes Dual full-floating 330mm discs with three-piston calipers
Rear Brake Single 336mm disc with two-piston calipers
Front Tire 150/60R-18 radial
Rear Tire 180/55R-17 radial
DIMENSIONS
Wheelbase 68.9 inches
Seat Height 27.2 inches
Dry Weight 769.6 pounds
Fuel Capacity 6.2 gallons
OTHER
Emissions California version differs slightly due to emissions equipment.
Available Colors Candy Black Cherry, Double Clear-coat Black, Illusion Blue
Nemrem vjerovat! 6 cilindara!!! E kad ću ja imati AUTO sa 6 cilindara.....?
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma smeče. da je bar sjedalo malo duže...
inače je dosta atraktivan...
evo boxer,kao sto sam reko
BRAVO!A ovih 6 cilindara me još uvijek bacaju u nevjericu... kako to samo mora zvučati...brrrrrrrr!!!!!!
ljepo jako ljepo a jesi možda čuo kawasakia Z1000?
@whiteboy
Zamisli, pa to nije skuter, gdje su mi oči bile!!!![]()
Svaka ti čast majstore, igram loto, ako me opali ovih 12 milijuna kupujem dva komada, jedan tebi jedan sebi pa idemo.
ti igras sve igre na srecu?
Držim te za riječ rista!Poslao: Ivica
Zamisli, pa to nije skuter, gdje su mi oči bile!!!
Svaka ti čast majstore, igram loto, ako me opali ovih 12 milijuna kupujem dva komada, jedan tebi jedan sebi pa idemo.
Daj zamisli scenu kad dva takva, hmm, SKUTERA protutnje malo po gradu u subotu za vrijeme "špice"... pa ono, "dokle lutko"...![]()
a zamisli ti scenu kad ti na moru protutnji hrpa bikera na svakakvim motorčekima, a ti onak samo zbunjeno gledaš i uživaš u 'muzici'.
jedva čekam ljeto!!!![]()
ima boljih dozivljaja po ljetu
da? pa znam da ima... ali ja sam biker, nema mi ništa ljepše od toga..........
ajd dobro, one njemice na plaži...![]()
di si bas njemice naso
One pjegave i debele "wurst" njemice...
Ma nema do naših hrvatskih cura!! Samo prošećite malo subotom u vrijeme špice po Bogovićevoj.. njemice, čehinje i ostale im nisu NI DO KOLJENA!
dobro, i poljakinje i čehinje, al i ja mislim da su hrvatice najljepše
Poslao: whiteboy
One pjegave i debele "wurst" njemice...
Ma nema do naših hrvatskih cura!!Hahaha, wurst njemice, baš tako, da, da, FETTE WEISSE SCHWEINE, kao i te njihove weisse wurst!!
Joj naše cure, joj Seve, Seve!!
Ljubimo te whiteboy i ja, nas dva stara bajkera s ovog foruma, pjesme su ti smeće ali ti si zakon.
@whiteboy
Da napravimo u kafiću-Tribute 2 Seve thread, ono, slike i citati iz pjesama, pa smijeha, pa šta je pjesnik htio reći i to, šta misliš??
Pa nisam baš mislio na Seve, ali može proći
Ma ja govorim o "običnim" curama - šminkericama i sponzorušama koje možete sresti subotom oko podneva na trgu, bogovićevoj, gundulićevoj, ilici... cure zbog kojih se bojim da nekog ne naguzim s svojom alfom, jer na cestu se pored tako sređenih mačkica teško koncentrirati! Novi izraz za takve - Tantruše!![]()
Bookmarks