ivici to malo nepoznato možda, on nije iz zagreba...
radodajke,drolje
ivici to malo nepoznato možda, on nije iz zagreba...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Aaa, sori onda! Ma šminkerice su u cijeloj hrvatskoj iste - i na Splitskoj ili Hvarskoj rivi, i u Zagrebu... zajedničko obilježje - mmmmm!!!!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
šala mala![]()
Ma kužim spiku-tantruše, to su valjda ove ribe što skitaju u tu vašu Tantru, to je valjda sad IN lokal, to i Hemingway, jel da?
Ma da, sad je to kao 'in' i wannabe jet-set šminkeraj tamo odlazi pa nije zgorega tamo povremeno zaći i baciti malo oko da šara kad već ruka ne smije!![]()
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
e da je para ja bi svako malo odlazio tamo
Ma kad sam u Metropolisu popijem kavicu oko podneva u
Charlie-u, bude tamo toga puno, tih Zg Špica-Maca, ali bude atomskih komada.
U Tantri i Hemingway-u nis još bil ali budem, prvom prilikom.
ajmo sovim u kafič- 'gdje izlazite'
pravi lovasi ti ne izlaze u takva mjesta, nego iskljucivo "wanna be" ekipa... kupe trojku, pa nemaju za benzin i takve spike...
Vrag vidim sve znaš.... a kamo onda ide prava ekipa (ako je ja ne pozovem na svoj lum-tu)? U Tantru se isključivo ide da bi se napasle oči na probranim macama i popilo nešto što gori (npr. B52) pa onda dalje u noć...dakle Tantra je usputna stanica u ponekom noćnom izlasku... uostalom i ja i tvoj buraz znamo s ekipom s medicine tamo zaći (iz gore navedenih razloga)... a nekakve tipove s 'trojkama' ne gledaš (možda samo odlikaše s 'peticama' kad već toliko voliš BMW).
![]()
Bookmarks