radi normalno kao svaki drugi rom, stvar je u tome sto su mu konekcije postavljene da se spaja na int preko GoTone mreze (ikone GoTone mreze na pocetnom screenu), koje mozes izbrisati i opet je sve kao da ih nije ni bilo.
MMS radi savrseno, ne vidim razlog zasto nebi bio program za mms kad je on integriran u svaki mpx220 rom kao i ostale app koje smo morali dodavati u krekirani mpx200 2003ROM.
File Viewer je odlican otvara doc, xls, ppt, pdf, jpeg, png, gif, bmp, wmx i txt.
slike su od GoTone mreze kod paljenja i gasenja moba, ali sve to mozes promjeniti u registry editoru ili jednostavnije staviti neku themu koja mijenja i slike kod paljenja i gasenja. ja korisim drizze99 xp03se themu i odlicna je.
hrvatskog nema, samo engleski i kineski ali nemas ga ni u originalnom v1.47 romu samo u ovom sta je dosao za nase trziste. za mene je smartphone na hrvatskom cisto sranje i dok sam bio na 1.47 nikad ga nisam koristio.
od ostalih programa samo je wmp promijenjen u 10-ku i on je odlican za razliku od prijasnjih verzija.
za sada nema bugova, baterija traje nesto duze, nakon 2 i pol dana potrosio 55% baterije dok mi je na 1.47 baterija trajala 3 dana, a tu su negdje
3.50 ima vise slobodne mem za rad telefona i malo je brzi u odnosu na 1.47
super je stvar na 3.5 sto nema kasnjenja kad se otvori veza kao kod 1.47, momentalno otvara vezu pritiskom na zelenu slusalicu dok na 1.47 ipak treba 1-2 sek.
v1.47 je odlican rom i ako ti netreba File Viewer i wma10 a treba ti hrvatski nemoj ga mijenjati (ili ako si pod garancijom).

Odgovori uz citat
Bookmarks