Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    qtek8500@wm6 mpx200@wm5.0
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

NEW ROM za MPX220

ovo je link za novi MPx220 Rom ali morate biti registrirani

http://www.surrealnetworks.com/dl_new.asp?daysago=3

zove se Asian3.50, izasao u utorak i kao sto vidite vec je na mobu. Rom je na kineskom ali ima i engleski jezik
    evo male pomoci oko podesenja sa kineskog na engleski dakle pritiskom na

start, 9, 1, 9, 6, plava tipka, US English, lijeva soft tipka i konacno restart

evo soft je na mobu tek nepuna dva dana pa nemogu jos nista govoriti o njemu osim da ima File Viewer (preglednik dokumenata) i windows media player 10 (odlicno izgleda i funkcionalniji je od 9-ke)
    jos jedna razlika izmedju 3.50Asian i Generic 1.47 (imao ga prije na mobu) je u tome sto vise slobodne memorije za sami rad telefona ima Asian cak 15-20% sto se znatno osjeti u radu sa telefonom, bugova nema za sada,.......

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    MpX 220
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo par mojih pitanja o tomom ROM-u:
    - Kako taj Asian ROM radi na našim mrežama?
    - Da li radi i da li ima program za MMS?
    - Koje formate datoteka može pregledavati sa File Viewerom?
    - Da li su kod paljenja i gašenja moba slike s kineskim ili engleskim nazivima, odnosno ima li razlike u odnosu na 1.470 ROM u tom dijelu?
    - Ima li u Regional Settings postavkama Hrvatski?
    - Da li su programa za slikanje i snimanje isti kao na v1.470?
    - Jesi li primjetio do sada kakav bug? Meni inace v1.470 za sada radi bez greške.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    qtek8500@wm6 mpx200@wm5.0
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    radi normalno kao svaki drugi rom, stvar je u tome sto su mu konekcije postavljene da se spaja na int preko GoTone mreze (ikone GoTone mreze na pocetnom screenu), koje mozes izbrisati i opet je sve kao da ih nije ni bilo.
    MMS radi savrseno, ne vidim razlog zasto nebi bio program za mms kad je on integriran u svaki mpx220 rom kao i ostale app koje smo morali dodavati u krekirani mpx200 2003ROM.
    File Viewer je odlican otvara doc, xls, ppt, pdf, jpeg, png, gif, bmp, wmx i txt.
    slike su od GoTone mreze kod paljenja i gasenja moba, ali sve to mozes promjeniti u registry editoru ili jednostavnije staviti neku themu koja mijenja i slike kod paljenja i gasenja. ja korisim drizze99 xp03se themu i odlicna je.
    hrvatskog nema, samo engleski i kineski ali nemas ga ni u originalnom v1.47 romu samo u ovom sta je dosao za nase trziste. za mene je smartphone na hrvatskom cisto sranje i dok sam bio na 1.47 nikad ga nisam koristio.
    od ostalih programa samo je wmp promijenjen u 10-ku i on je odlican za razliku od prijasnjih verzija.
    za sada nema bugova, baterija traje nesto duze, nakon 2 i pol dana potrosio 55% baterije dok mi je na 1.47 baterija trajala 3 dana, a tu su negdje
    3.50 ima vise slobodne mem za rad telefona i malo je brzi u odnosu na 1.47
    super je stvar na 3.5 sto nema kasnjenja kad se otvori veza kao kod 1.47, momentalno otvara vezu pritiskom na zelenu slusalicu dok na 1.47 ipak treba 1-2 sek.

v1.47 je odlican rom i ako ti netreba File Viewer i wma10 a treba ti hrvatski nemoj ga mijenjati (ili ako si pod garancijom).

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    MpX 220
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobro je ako ima više slobodne memorije. Meni je nakon paljenja moba odmah zauzeto oko 55 % memorije.
    Što se tiče hrvatskog, mislio sam na regionalne postavke koje se odnose na način prikazivanja datuma, vremena, vremenske zone i dr.
    Što se tiče file viewera obično instaliram ClearVue Suite, ali ga uglavnom ne koristim. Za muziku koristim PocketMusic ili MiniLyrics Magic. Garancija me ne brine, ali ću ipak razmisliti da li ću ići na 3.500 ROM.
    Hvala na korisnim informacijama.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Stigle MPx220 u RAM 3
    By takozvani in forum Windows Mobile
    Odgovora: 23
    Posljednji post: 11-07-2006, 21:39
  2. Nokia 6230i VS nokia 6670 vs motorola Motorola MPx220
    By Betmenko in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 24
    Posljednji post: 09-07-2005, 10:22
  3. Da li je dobar MOTOROLA MPX220?