IBM rulz .
... Koji ...
Lineage 2 user
IBM rulz .
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
mozda je dobar ali je ruzan
Lineage 2 user
aha ti bi neki sminkerski...
ponuda je danas velika, a ako racunas da se cijene laptopa danas krecu od vec 8ooE, za 2oooE ili manje bi mogao naci stvarno super masinu.
moja preporuka je (ako si spreman izdvojiti tako malu vecu kolicinu novaca) da izbjegavas nek no-name laptope, i sto duza garancija to bolje
a za sta ti treba laptop?
ima u bug-u test gamerskih laptopa, best buy je dobio gericom supersonic (11.530kn)
@N-gage ,E takav se laptop cijeni ali samo imali ga u drugoj boji, I koje su karakteristike... i naravno cijena...
Lineage 2 user
@floorkilla , svotu novca sam duplo povecao (sa 1000€ na 2000€) ta 1000€ nisam mogao dobiti gamerski laptop ali sa 2k mogu ... znaci sluziti ce mi iskljucivo za igranje, za mp3-ce, za filmove, i tako dalje... znaci hocu izvuci najbolji laptop za te novce...
Lineage 2 user
Fujitsu Siemens Amilo M3438G, tog si ja nabavim ak se riješim kante
Specs: http://www.fujitsu-siemens.com/Resou.../562938810.pdf
Forum detaljno o njemu: http://www.notebookforums.com/showth...2&page=1&pp=15
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
i koja je cijena toga ??? (laptopa):bunny:
Lineage 2 user
nedavno sam koristio neki siemensov laptop novijeg datuma i opce mi se nije dopao, od plastike, tipkovnice nadalje
acer ferrari kosta 11,500kn
pitam za Fujitsu Siemens ali i to je korisna inf.
Lineage 2 user
Iz Bug-ovog testa najbolje ocjenjeni gamerski laptopi:
na prvom mjestu nasao se Acer TravelMate 9104WLMi (pM 2ghz, 1gb mem, ati x700, 100gb hard, dvd-rw...) ujedno i mnogo skuplji od svih ostalih sa testa, cijena 19.846kn
best buy titulu dobija prije spomenuti Gericom Supersonic (pM 1.73ghz, 1gb mem, nvidia 6600, 80gb hard, dvd-rw...) cijena 11.530kn
na testu se naso i acer ferrari, dell inspirion 9200, FS amilo M-1425, Gericom blockbaster excellent 7000, Gericom Ego, Koncar Nika, Koncar Nina te Toshiba Qosmio G20-101 (MENI NAJLJEPSI LAPTOP ali i najskuplji 21.890kn)
najjeftiniji od njih je Gericom Ego (10.515kn, pM 1.7ghz, 1gb mem, ati 9700, 80gb hard, dvd-rw..)
Oni su testirali šrot laptope, bar što se grafičkih tiče. I sami kažu da se kod nas ne može nabaviti ništa iznad 6600/X700 laptopa.
Dakle, za Fujitsu Siemens sam čuo da ima odličan ekran, bolji i od Dell-a XPS2. Pročitaj neku od review-a ako ne vjeruješ a i temu na linku kojeg sam ti dao
Ovaj dođe 10.785 i definitivno je najbolja ponuda ikada. Bilo koji Gericom se može sakriti, i po performansama i po kvaliteti
Centrino PM-740, 1.73Ghz, 17" WXGA+ (1440x900) CrystalView, 80GB Sata 5400rpm, 512MB DDR2 (1x512), DVD±RW DL, Nvidia GeForce 6800Go 256MB, WLAN 802.11bg, GB Lan, 4in1 card reader, DVI, FireWire, integr. SubWoofer, Windows XP Home, 4.10kg. Ako ti ne smeta težina (koja je i relativno mala za 17" ekran) ovo je najbolji izbor
mislim tvoji su novci i ok, ali kaj ti nije glupo davati tolko para samo za igranje????? mislim za 1k€ dobijes odlican laptop, a ti si spreman dati 1k€ samo za igranjeIzvorno postao Celikkk
Ovako:Izvorno postao Celikkk
Notebooks
Acer yesterday celebrated Ferrari's Grand Prix World Championship victory with a bright red special edition notebook bearing the famous prancing pony logo and dubbed the Ferrari 3000.
Acer is one of the Ferrari racing team's official suppliers. AMD is one of the team's sponsors - check out the tiny logo on the tail fin - and the Ferrari 3000 sports a "powerful AMD processor", though Acer didn't say which one.
The notebook also packs in 512MB of DDR SDRAM, a 60GB hard drive and a DVD writer. The 15in screen is backed by an ATI Radeon Mobility 9200 chip. The Ferrari 3000 provides integrated 802.11g wireless networking adaptor, Bluetooth support, and 10/100Mbps Ethernet and 56Kbps modem fixed-line connections. There's a four-in-one memory card reader, USB and 1394 ports, and S-video output, too.
A cijena ,malo veča.......
...krš... za te se novce nađe puno bolja makina...Izvorno postao n-gage
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Slažem se. Plaća se Ferrari brand ali dobro izgleda, posebno ona nova 4000 kojoj je cijeli poklopac ekrana od ugljičnih vlakana (formula style)
@Coma- ispravak. On je spreman dati 2k€ za igranjeTko voli, nek izvoli
Taj sam narucio danas ...Izvorno postao Hrc
Lineage 2 user
cestitam! samo, da sam na tvom mjestu odmah bi trazio da mi stave jos jednu plocicu 512mb.
Da, ali pazi da je frekvencija jednaka onoj jednoj već u laptopu (400/533Mhz)
I daj mi, molim te, reci otkud si ga naručio. Može i PM
pa ja sam iz bosne a ta firma ne dostavlja u hr.. sa laptopom sam extra zadovoljan tako da je ova tema closed .![]()
Lineage 2 user
Onda samo reci koliko si ga platio, ako možeš. Hvala
pa platio sam ga 2025.43 €
Lineage 2 user
za keš ....
Lineage 2 user
Bookmarks