Nisam 100% siguran, ali svaku karticu možeš nabaviti u običnoj i pro verziji (mislim da je brža onda), a postoji mem. stick, mem. stick duo i možda još neki...
Znači, pitanje: koje se točno kartice koriste u tom uređaju i da li ima kakvih razlika između Memory Stick PRO DUO, PRO i DUO, te da li se mogu sve tri verzije staviti u D750i?
EDIT: Oke, nisam uopće bacio pogled na uređaj da bih vidio da piše "memory stick duo". Ali me svejedno zanima razlika između tih kartica i da li se smiju i ostale koristiti u ovom mibu.
Zadnji uredio frish : 24-08-2005 u 10:56
Nisam 100% siguran, ali svaku karticu možeš nabaviti u običnoj i pro verziji (mislim da je brža onda), a postoji mem. stick, mem. stick duo i možda još neki...
Da, koliko vidim u HGSpotu, postoje memory stick duo, memory stick pro i memory stick pro duo.
Ma te kartice me jebu u zrav mozak, ni sam neznam sto bi s njima.. Ali koliko vidim na d750i mogu ici samo Sony memory stick DUO pro.
A isto koliko znam maksimum Sony memory PRO je samo 128 MB, tako da neznam da li taj mozem ali mislim da te i tako mala kartica ne zanima...
pro ti ima nekakvu zastitu, mislim da se zove "Magic gate"
Malo potraziti po forumu, o ovome se vec pricalo beskrajno mnogo puta, ali evo jos jednom linka:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=189686&postcount=11
Nadam se da je jasnije!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
...samo da pobijem ovo tvoje za PRO veličinu - imaš PRO kartice veličine, mislim da je sad najveći kapacitet 2 GB...ja imam MS Pro (obična, ne DUO) od 512 mb... a DUO kartice su kao RS MMC...znači, duplo manje veličine...Izvorno postao Time Less
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks