pa možeš zaključat memorijsku karticu...ja mislim da postoji neki program Gina koji zaključava foldere....
zanima me jel moguce npr. na memorijskoj kartici zaključati slike pa da se moze samo preko sifre uci u taj folder???? ...ako neko zna neki program za to !!!hvala unaprijed!!
P.S. koji su programi potrebni da bi mob bio malo nadograđeniji...par savjeta jer sam tek sada uzeo taj mob i ne kuzim sta je za njega super kako bi bolje šljakao?!?
eh eh eh....
pa možeš zaključat memorijsku karticu...ja mislim da postoji neki program Gina koji zaključava foldere....
handy photo safe,jako dobra stvar za tu namjenu
gdje se to moze skinuti ???? ...ili ako netko ima nekih zanimljivih programa i ako moze poslati na mail
kako.lako@gmail.com
eh eh eh....
Smart Crypto 2.5 - ponajbolji za zaključavanje
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
a jos me zanima i gdje da instaliram taj program u mobitelu??
eh eh eh....
ideš na alati i tamo imaš menager ili ti instalater....i tamo instaliraš!
Ako ideš preko BT po otvaranju instalacija se automatski pokreče. Naj pametnije na karticu jer ako nešto ne štima izvadiš karticu i formatiraš sa card reader a mob radi i bez nje dpok ne središ ako bude problema (bar ja tako za svaki novu aplikaciju).Ponekad se app sastoji od više djelova pa je važno paziti i na redoslijed instalacija.
Ubaci si aplikacije FExplorer i AppMan meni su one osnove za nadzor i rad na symbianu(bar zasad)
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
nejdem preko BT nego IC
eh eh eh....
Kako Se Prebace Slike U Smart Crypto Slike I Sve Ostalo Instalirao Sam Ga Na Mob Alli Ne Kuzim Kako Ih Prebaciti????
eh eh eh....
Baš ti i ne pristaje ovaj nick...
...pa provjeri opcije ili nešto slično. Valjda postoji kakva opcija "dodati slike" ili takvo što. Inače u Hadny Photo Safe-u tako funkcionira.
Izgleda da nejde baš LAKO, ali evo upustva za Smart Crypto:
1. Uđeš u program
2. Stisneš OPTIONS > Add Files to list
3. Odabereš sa C ( memorija na mobitelu) ili sa E (memorija na kartici) koji file želiš (sliku, pjesmu, video, tekst...)
4. Kada nađeš željeni file dođeš na njega i stisneš : ADD
5. File se pojavi na listi, ideš na njega i stisneš desnu tipku tj. tamo gdje piše Encrypt i upišeš lozinku. (ja mislim da treba 2 puta upisat istu)
Tog file tj. slike više nećeš moć vidjet u galeriji, ali kada opet budeš htio vidjet onda ideš ovako:
1. Uđeš opet u program
2. Odmah kada uđeš potražiš na listi tu sliku, dođeš na nju i stisneš opet desu tipku tj. tamo gdje piše Decrypt i opet upišeš onu lozinku.
3. Slika će se pojaviti u galeriji, onda izađeš iz programa, uđeš u galeriju i tamo pogledaš sliku. To je to
Mislim da je ovo najdetaljnije objašnjenje...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
pa ljudi zar ne kuzite da u mom niku uz "LAKO" ide i "KAKO")
...AJD POKUSAT CU TO NAPRAVITI STO SI MI SYMBIAN FAN NAPISAO...HVALA ZA TO!!
eh eh eh....
Bookmarks