I ja raspoložen za dobitak mail šaljem PM-om...
Zahvaljujem!!!
evo mozes i meni molim te imas moj mail ja mislim
I ja raspoložen za dobitak mail šaljem PM-om...
Zahvaljujem!!!
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ok narode. @coma imal sam mail ali sam brisal cijeli inbox a nisam prebacil u adresar...@nimda javi mail može i PM
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pokušaj se registrirati na www.1rstwap.com/partners/go.to/1rstwap i u Mobile services ćeš naći Logos & Ringtones,sve je objašnjeno kako se šalju te koje imaš u računalu.Poslao: Sljaka
Imam ja za Siemens jednu lijepu zbirku. Trebam samo način kako to poslati besplatno na mob. Ako nekom treba može dobiti mailom.
Ja to nažalost nemogu koristiti jer nemam vlastito računalo![]()
@ Sljaka - Zahvaljujem na midi-jima...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Registriran sam , ali mislim da ograničavaju broj. U svakom slučaju provjerit ću. Imam nešto na geocities-u pa ću pokušat tamo to postaviti ...
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Na 1rstwap možeš poslati 1 melodiju i 1 sliku.Ak hoćeš više moraš se odlogirati i ponovo logirati.
Ovdje se radi o puno većoj zbirci. Nisam brojal , ali mi pokaže 1481 file u zip folderu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja sam sebi slao 4 melodije za redom i nije bilo ograničenja nikakvog.Poslao: davor
Na 1rstwap možeš poslati 1 melodiju i 1 sliku.Ak hoćeš više moraš se odlogirati i ponovo logirati.
sljaka hvala!
1stwap je dobar site.Ali registracija...ajme...Na kraju sam u alias polje (nadimak) upiso nešto kao zbuv.Naisam imo više strpljenjaEj šljaka daj poslat će ti na privat e-mail pa ako ikako možeš pošalji mi neku melodiju.Bio bih ti jako zahvalan
Zadnji uredio Hrc : 03-05-2003 u 02:37
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Bookmarks