oko 1700kn u t-mobileu.odlicni zvucnici.softver vrlo slican e550+trans flash kartica.kabel i cd u opremi.dobar je izbor.
zanima me jel se taj mob isplati uzimati, neznam puno o tom mobu, jel se dobijaju slusalice uz njega, sto sve ima, kolika mu je cijena, i koja mu je konkurencija po cijeni, nemogu na netu naci cijenu, mob bih najvise koristio za slusanje mp3, i gledanje filmica... kako sam vidio na gsmarena.com mob mi se svidio, ali neznam koja mu je cijena.. ajd, help
oko 1700kn u t-mobileu.odlicni zvucnici.softver vrlo slican e550+trans flash kartica.kabel i cd u opremi.dobar je izbor.
Je mob je stvarno ok, ja si ga isto mislim uzeti, a i može se naći i puno jeftinije!
uzmi iz oglasa novi. ima frend. dobijes handsfree slusalice, pop-up port usb data kabel, cd s softverom, transflash 64mb. mob je ok s obzirom da je prvi s dva stereo zvucnika. zvuk mp3ca je predobar. kamera odlicna, slike su bez ikakvih smetnji i zamucenja. jedina primjedba je kaj ne moze kamera snimati video ali ga mobitel moze producirati i relativno spor soft ali to je vec rijeseno ako flashas na novi fw
igrice, firmware, melodije i ostale gluposti za njega imas na http://letsmoto.com/
Dobio sam danas taj mobile. Malo sam ga koristio. Cini mi se OK.
I malo spor !
Forumaš godine :)
Videorecording se može srediti....
s originalnim softwareom je pakleno spor...Izvorno postao sezam-picika
ali nakon promjene razlika je upečatljiva...
o tome smo pisali na forumu
e, hvala vam decki, to me zanimalo. Bas sam danas popravio svoj V525, prije 2 tjedna sam pisao da sam imao problema sa 72R, danas nakon sto sam se vratio s mora sam ga popravio, bilo je do poluprazne baterije pa mob nije htio ic u flash mod, sad sam sve popravio na njemu, ali tijekom ljetovanja mi je E398 zapeo za oko, sada me muci dal da prodam V525 pa kupim E398 ili ne. Sto biste vi ucinili na mom mjestu?
uzeo bih e398,zbog memory carda i zvucnika.
jel ima za nabavit cisti mobitel bez vrazjeg t-mobilea i njihove tipke na mobu? koliko kosta takav mob? svidja mi se ali moram skupit jos dosta love za njega..
uopce ga nije lako nabaviti.ja sam trazio,ali nisam nasao.sa originale softverom sigurno je brzi.
ma soft ti je original i kad ga kupis u t-mobilu. samo ti je ona tipka t, mislim da je kod originala nacrtano nest drugo
vjerujem da je htio pitat jel ima di za kupit mob koji nema brandiran soft..znaci bez tmobile gluposti...a jedna tipka i oznaka na njom mu ne igra neku bas ulogu...Izvorno postao ..::HRCO::..
Moje je misljenje ne vjerujem da ima negdje kod nas za kupit bez toga!!
soft ti nije brandiran samo ti je glupa tema od t-mobilea (sve je ljubicasto i ikonivce su katastrofa), no promjenom teme na Moto temu koja je u mobu nema toga i ona tipka t
U sony centru...(znam da čudno zvuči)...točnije u sony centru u Osijeku ima bez brandinga tj ne postoje dvije tipke u sredini nego jedna velika i puno je lakše raditi s njom, probao sam...cijena-1800 krznaša...što i nije tako pretjerano...Izvorno postao jdabic1
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
umjesto cetiri ima tri vece tipke iznad joystika.
to sam trazio, hvala. svejedno ovih dana idem u os, pa cu pogledat..
sony centar, jel to mozda tehnocentar tamo u prolazu kod supera ili??
Hello /\/\OTO
Koliko se kreće cijena tog mobitela?
Ne nije techno centar, nego ovaj se otvorio sad nedavno, u županijskoj, malo dalje od Mcdonaldsa...Izvorno postao Animatrix
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
sutra idem u os pa cu vidit
Hello /\/\OTO
Mobitel je stvarno zakon, jedina zamjerka ide softveru (koji bi mogao biti brzi). Reprodukcija je zvuka nevjerojatna. A sto se nabavljanja mobitela bez t-zones tipke tice, moj je mobitel nema, a kupljen je u Zadru.
Zadnji uredio .:AM:. : 29-08-2005 u 23:02
Bookmarks