Pa naravno...kad god pogledam neki post u kojem netko spomene nekoliko gigabajta nečega...odmah Irena uleti i može li kakva razmjena He he.

Inače jel ima tko nekakav fakat dobar Instant Messenger klijent za ICQ mrežu. Što god probam nekaj ne radi kako treba.

Uzmem Agile Messenger, taj zatrpava korisnike autorizacijama i ne može zapamiti listu icq brojeva koju imam pohranjenu.

Drugi, iMov Messenger je totalno puknut, jer kad god primim poruku od nekog drugog korisnika, a koji mi nije trenutno aktivan, ovom kojem pišem poruku ne mogu dovršiti poruku. I što je najgore od svega, svaki put kad promjenim prozor, vrati mi se na T9 unos, što je katastrofa. A to mi je jako korisno jer uštedim hrpetinu SMS-ova, a prijenos podataka je 20kb za 3 sata chatanja, pa sad razmislite

EDIT: Jel ima tko dobar generator tema za Windows Mobile...ali da mogu fakat puno toga promjeniti, ne samo se ograničiti na wallpaper, zvukove, color sheme i slične banalne. Htio bih recimo moći promjeniti Home Screen Layout, dijaloge za obavjesti, onaj pozadinski efekt u izbornicima i tome slično.