klasična izvedba punjača se odbacuje, sve nove serije imaju mini USB. samo trebalo im je vremena da to skontaju, zbiljaIzvorno postao jdabic1
I da i ne. U početku će se pojavit u oglasniku, prije nego u dućanima, tak da će koštat i više od 500-550. Poslije će biti tu negdje, a tek onda jeftinije.
Ja ga šacam, ako dođe (u Europi) u dućane tokom listopada, da bi u oglasniku bio tih 400tinjak eura tek negdje u veljači - ožujku. Tako je nekako sa v3 bilo, a tek sad je cijena oko 2000-2200 u Oglasniku.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
klasična izvedba punjača se odbacuje, sve nove serije imaju mini USB. samo trebalo im je vremena da to skontaju, zbiljaIzvorno postao jdabic1
u startu nece biti ispod 4000kn, a zasto je tako,treba pitati gospodu u RAM3!?isto tako je d500 u ET-u 2900kn,a u njemackoj 1900kn.
sto to sve znaci?Izvorno postao BlueDevil
pogledajte ovdje cijenu pocetna je 899,99$
http://www.mobilecityonline.com/wire...sp?phoneid=751
Resistance is futile. You will be assimilated!
ma to je previse za jedan mobitel, mozda i ja sacekam i nabavim si jedan v3x, no tek kad/ako dodje u crnoj boji...
- 3D graphic accelerator - vrlo brza grafika, filmeki se vrte very smooth, slike se ne "otvaraju" nego "iskoče" na display, kamera je vrlo brza, igrice lete...Izvorno postao igl
- advanced voice call (ne zahtjeva prethodno snimanje glasa)
To ti znači da kad u imenik upišeš BlueDevil, i moj broj telefona, i onda me probaš zvat tako da glasom veliš "Bluedevil", on bi to trebao skužiti i zvati mene. Bez potrebe da prije toga usnimavaš glasom u mob riječ "BlueDevil" i povezuješ je s unosom u imenik.
- Screen3 tehnologija (zero-click pristup premium-contentu: news, sport, zabava, itd)
Ovo nemam pojma šta je, nisam ni ja shvatio, ali smrdi mi na neku konekciju na net ili tako nešto.
[/b]
da, to i je to, bez dodatnih klikanja dolaziš do najbitnijih linkovaIzvorno postao BlueDevil
Možda je tu riječ o pritisku prstom na ikonu na displayu - pa te odmah linka na Internet na taj content
u italiji je 590 eura nisam moga vjerovati ali je mobitel fantazija mozda prodam w8oo i kupim ovo cudo
Već vani!? Vidio sam najave koje govore o kraju (ovog) mjeseca... Daj link, gdje ga ima?
covjece stari mi radi u italiji i dao sam mu naziv is liku mobitela i covjek mi donjeo katalog iz aushanga to je trgovina u italiji
jesi htio rec da ga ima u italiji ili da ti je donio samo katalog?Izvorno postao sonyck
![]()
A ko zna! Možda ga na crno već ima...
vani da,ali kod nas,tesko.
Hmmm... evo ja pitaoove v3-freakove u Italiji, koji čekaju s lovom u ruci () ali vele da još nix... Tko zna, možda ovaj zasebno uvozi pa je to od nekud direktno iz tvornice dobio
![]()
Ma ko zna! (mada sumnjam). Možda mu je stvarno samo pokazao katalog u kojem piše da će izaći, a ne da je IZAŠAO!![]()
http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=1593318&idnews=9531834
nista novo ali...
Zanimljivo... I VIP zna nešto o tome
Nego, talijani govore o kraju mjeseca (rujna), što će reći da bi se svaki dan trebao pojaviti taj mob...
RAZR V3X očekuje se tijekom posljednjeg tromjesečja 2005....Izvorno postao BlueDevil
najbolje mjesto za traženje informacija je ovdje
izaci ce on prije
toplo se nadam čekam taj mob odkad sam ga vidio u kliku prije ljeta,tad se još zvao v1150![]()
![]()
U Nisu V3 kosta sada 230-240 evra, bez PDV (ja ga zovem PEDERVE zbog pljacke naroda, a moze i jeftinije ako ga uzmes iz "magacina") i bas ovih dana cekam da stignu crni i ako su fontovi u porukama veci odmah ga uzimam.
http://www.mobile-review.com/review/...a-v3i-en.shtml
Review je vec napisan , dakle i aparat uskoro stize kod nas - osobno jedva cekam- ovo cu sam sebi pokloniti za Bozic ako dotad dodje .
Bookmarks